Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie bardzo

Dziewczyny, PROSZE O POMOC, PILNE:(((

Polecane posty

Gość boje sie bardzo

Biore teraz tabletki dopochwowe na infekcje grzybiczna. Na palec zakladam specjalna ochrone i musze ta tabletke bardzo gleboko wsunac do pochwy. I teraz poczulam palcem, ze gleboko mam... jakiegos guza? Nie wiem co to jest, kulka wielkosci orzecha wloskiego, gladka, wyraznie odznaczajaca sie od reszty gladkiej powierzchni ale nie boli jak naciskam. Co to jest, dziewczyny?:((( Strasznie sie wystarszylam, nigdy nie czulam tego wczesniej, dodam ze jestem teraz w 12 dni cyklu, mam dni plodne. Prosze,jesli ktos wie niech mi napisze co to moze byc:( Jesli nikt mi nie pomorze lece do lekarza:( Z gory bardzo Wam dziekuje za pomoc

Gość boje sie bardzo
szyjka macicy ma wielkosc i ksztalt orzecha wloskiego???

Gość aniaa123
Obawiam się , że może to być torbiel.. Radzę Ci bys jak najszybciej poszła do lekarza a może operacja nie bedzie potrzebna tylko zlikwidujesz to lekami. Ale głowa do góry prognozy wcale nie musza być takie złe .

Gość takajednamarta
to szyjka macicy tez mam taka duza wielkosci orzecha:)

NIc poważnego. Albo szyjka macicy, albo punkt G :P, albo, co najbardziej prawdopodobne zatkało Ci się ujście gruczołu. Cudowna różdźka faceta szybko powoduje zniknięcie takiego guzka :P