Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona88

Pomozcie!!!

Polecane posty

Gość zmartwiona88

hej, a wiec tak okres mialam dostac 28 pazdziernika jednak dostalam go dzisiaj (18 pazdziernika) a przynajmniej tak mi sie wydaje ze dostalam, bo tak zawsze tak ok. 7-10 dni przed okresem bola mnie piersi jednak tym razem nic mnie nie bolalo i nie boli nadal, to samo z bole brzucha zawsze podczas okresu strasznie boli mnie brzuch i krzyz a teraz nic;/ krwawienie mam narazie skape jak myslicie czy to napewno okres, czy mam sie martwic? czy moze poprostu okres sie przesunal poniewaz rozpoczelam ostatni semestr studiow i jest troche stresu? tylko czemu nic mnie nie bolalo przed okresem ani teraz? prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje

Gość zmartwiona88
hej dzisiaj jest koniec drugiego dnia a ja prawie wogole nie mam juz krwawinia, co ze mna jest?

Gość zmartwiona88
za konkretną odpowiedź wyślę moje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość srutu pierdutu
masz okres więc o co chodzi mogłabyś się martwić gdybyś go nei miała albo gdybyś co kilka dni plamiła przez cały miesiac okres to okres, nie ważne czy trwa pięć dni czy tylko trzy

Gość srutu pierdutu
nie chcę twoich gatek, po co mi one

Gość zmartwiona88
widze ze ktos sie podszywa pod moj nick, a za glupie to bardzo dziekuje lepiej niech takie osoby wogole sie nie wypowiadaja martwie sie czy to moze byc ciaza?

Gość srutu pierdutu
wątpię skoro masz okres to niby czemu masz być w ciąży ? mam dość tych histeryczek z forum które wmawiają że do 3 miesiaca można mieć "normalny okres" w ciąży w ciąży to mogą się zdarzać plamienia lub krwawienia jeśli jest zagrożona poronieniem

Gość srutu pierdutu
dziewczyny zacznijcie się sensownie zabezpieczać to przestaiecie co miesiać mieć dylemat czy to ciąża rozumiem gdy ktoś ma obawy jeśli miesiączka bardzo się spóźnia, lub nie ma zapowiadających ją normalnie objawów.... no ale żeby robić wielkie halo gdy krwawienie jest mniej skąpe albo zaczeło się dzień, dwa później niż normalnie ?! buhaha, szkoda życia na takie stresy

Gość srutu pierdutu
no to napisałam, nie ma powodu do zmartwień

zmartwiona nie martw się , nie jesteś sama mój wypadł w terminie 1 dzień miałam boleści i było dość dozo...a teraz skąpy ...trwa zwykle 6 dni a teraz 3 dzień i już prawie nic nie ma :/ zaczęłam studia w innym mieście przeprowadzka ...stresy inny tryb życia ...nie wiem sama.

Gość Bój, się bój...
...Buka dopadnie cię wszędzie

Gość o rany!
nie chce cie martwic ale... moja siostra miala tak samo polecialo troszke to co mialo poleciec tez jakies dwa dni moze mniej myslala ze to okres a byla w ciazy;/

Gość o rany!
dodam jeszcze ze powinnas udac sie do lekarza alb poprostu zrobic test ciazowy.. nie jest powiedziane ze to musi byc ciaza w twoim przypadku.. ale jak to przeczytalam od razu przypomniala mi sie historia mojej siostry.

zrobilam test i wykazal ze nie jestem w ciazy, ale od tygodnia bola mnie piersi jak na okres;/ nie wiem co o tym myslec