Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody1987Soniak

Jak sie ubierać?

Polecane posty

Gość Mlody1987Soniak

Witam mam pytanie otóż ostatnio dochodze do wniosku, ze czas najwyższy zacząć dbac o siebie. do tej pory nie przywiazywalem uwagi do ubran tzn kieruje sie wygodą a nie wygladem ubrania. I stad pytanie moze ktos mi pomoze znalezc moj styl? Dresem nie jestem sk8tem tez nie. Jestem niski 167cm 62kg szatyn niebieskie oczy nie gruby nie chudy. Szatyn lekko siwy moze ktos mi pomoze? milo widziane takze propozycje fryzurki jakiejs nie skomplikowanej

Hmmm.Mi się podoba gdy facet nosi jeansy, nie za obcisłe ale i nie zaszerokie, sztruksy też są ok. Do tego proponuje ci pare koszul z kołnierzem(młodzierzowe sklepy)np. w kratkę i czarną kurtkę. Sweterki o ile nie masz uprzedzeń, trampki też jak najbardziej. Poza tym zależy ile masz kasy i czym się zajmujesz??

Gość :):):)P:P:P:D:D:D
Jestem normalnym chlopakiem nie emo nie skate nie hip hop. Na drogie ciuchy szkoda mi pieniedzy i nie kupie czegos co mi sie nie podoba. Jestem ciezki przypadek :(

hmmm w ubieranie facetów się nie bawię mam dwóch i mi wystarcza na co dzień:P napisze tylko że facet też jak kobieta musi mieć ciuchy w odpowiednim rozmiarze. faceci często popadają w 2 skrajności 1 za szerokie (i nie mówię tu o skejtach) i za wąskie (patrz maczo). w związku z tym że faceci nie przykładają dużej wagi do ubioru wszystko musi pasować do siebie bo jak nie to podkoszulek w kratkę do spodnie w paski i pasuje :P dlatego ja kupując z nimi ciuchy wybieram rzeczy jedno kolorowe i proste. zwykły czarny tshirt + fajne dopasowane dżinsy.

Jak nie masz za dużo kasy to new yorker ci polecam, reserved, c&a itp. Fryzurę to trudno doradzić jak się nie zna kształtu twarzy ale pooglądaj sobie galerie innych szatynów np. Hugh Granta, Johnnego Deppa , Asthona Kutchera i sam coś wybierz.

jednokolorowy tshirt w zarze pull&bear 29 zł (robię im zakupy masowe w każdym kolorze po jednym białe i czarne x2:D) lubię u facetów właśnie taki styl prosty niezobowiązujący. zawsze można na wierzch ubrać marynarkę lub koszule.

T-shirt bez nadruku to tylko pod marynarkę, bo normalnie to koiecznie z nadrukiem tylko nie zaraz nike na pół klaty bo to już wieś. Marynarkę możesz sobie sprawić, sztruksową czarną najlepiej, do tego jeanst, trampki i t-shirt szary np.

Kolor khaki też jestzajebisty u faceta, myśle że będzie ci pasował. Jak nie wiesz jak wygląda to sobie sprawdz.

Patrz Robert Janowski-Jaka to melodia(marynarka+zawsze t-shirt z nadrukiem)-czasem może za bardzo kolorowym. Poza tym koszulką może się wyróznić, zainteresować-patrz Kuba Wojewódzki

jasne dokładnie o to chodzi:) że można to i to. a nie ma koniecznie:) myślę że do tego zgodzimy się:)