Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z zielonej doliny__

Problem z robieniem loda !!!

Polecane posty

Gość Ania z zielonej doliny__

Witam ! Mam 19 lat i jestem dziewica, od ponad pol roku spotykam się z chłopakiem o 3 lata starszym. On wie, że ja nie chce jeszcze uprawiac seksu. Za bardzo boje sie wpadki i w ogole sie nie czuje jeszcze gotowa na seks, chce zebysmy dluzej ze soba pobyli i sie lepiej poznali. Ale z drugiej strony wiem, ze on ma duże potrzeby, bo mi o tym mowil, ze chcialby zebysmy juz to robili. Niedawno zaproponowal seks oralny, a ja sie zgodzilam. Tyle, że... mi to w ogole nie wychodzi . Za 1 razem bylo ciezko bym sie przelamala , potem cos mi to nie wychodzilo, nie wiedzialam jak to robic. Więc chlopak powiedzial, ze mi pokaże. Chwycil mnie za glowe i mi sie to wszystko wtedy przestalo podobac, skonczylismy. Od tamtej pory sie stresuje i boje jak mamy sie spotkac, bo wiem, ze on bedzie chcial bym mu loda zrobla :( Nie wiem, czy ja sie kiedys do tego przelamie ... ???

Gość Ania z zielonej doliny ___
No a co w tym dzinwego, ze jestem nie gotowa na seks ??? Zależy mi na wykształceniu i boję się, że zaliczę wpadkę, to po pierwsze. A po drugie nie chciałam tego robić z pierwsszym lepszym. Na tym chłopaku mi zależy, ale chciałam, byśmy się lepiej poznali. I co to znaczy, że się nie szanuje ?? Zgodzilam się na seks oralny i chcialabym, zeby nam wychodzil, ale mi to nie wychodzi i sie stresuje :(

Gość naiwna laska z ciebie
trzeba było zacząć od prostszych rzeczy np od robótek manualnych a facet to debil żeby na siłę zmuszać niedoświadczoną pannę do orala... no brak słów

Gość Ania z zielonej doliny___
No teraz to mnie dobiliście, czuje sie jak szmata :(

Gość no zesz po cholere
dla mnie tez brak slow jakby facet potraktowla mnie jak szmate zmuszal do orala i jeszcze mnie doswiadczona kobiete chwytal za glowe i pokazywal itp to to byloby nasze ostatnie spotkanie a juz nie mowie o sytuacji gdybym byla niedoswiadczona i dopiero zaczynala wez zostaw dziada bo to jest tylko gnida nic wiecej

Gość Ani z zielonej doliny___
Zalezalo mi na nim, a okazuj sie ze jem tylko na seksie zalezy :(

Gość DiscoDiva
a czego Ty się autorko spodziewałaś?? ja rozumiem, boisz się wpadki, ale proszę Cię, rok z chłopakiem i zero seksu?? to on w ogóle wytrzymał? bo ja takich osobiście nie znam, chyba, że jacyś 12letni chłopcy :P fakt, mało taktownie postąpił, ale z drugiej strony Wy tam krytykujący w ogóle wiecie jak to jest kiedy dziewczyna, nawet niewprawiona robi laskę facetowi?? podniecenie troszkę przesłania zdrowy rozsądek, takt i kulturę, poza tym to jest chłopak autorki od roku! co innego jakby się dopiero poznali, to rozumiem, na pohybel z takim delikwentem. nie martw się, z każdą próbą będzie coraz lepiej :) chłopakowi powiedz, że nie lubisz jak Cię trzyma za głowę i żeby tego nie robił, no i pilnuj swoich korzyści :D seks oralny to nie tylko jego przyjemność

Umiesz czytać ? Napisałam pół roku !!!!!!!!

Gość DiscoDiva
aha i jakby mu tylko na seksie zależało, to raczej nie chodziłby z Tobą za rączkę przez tyle czasu w oczekiwaniu na Twoją gotowość, ale poszukał łatwiejszej panny. no chyba, że Cię zdradza...

Dla mnie to nie jest takie proste, jestem dziewicą i nie chcę iśc do łóżka pod wpływem impulsu, jestesmy ze soba prawie 7 miesiecy, i chce zebysmy sie jeszcze trochę poznali.

Gość DiscoDiva
tak dziecko umiem czytać, nie drzyj się bo to nieładnie. pół roku to też dużo dla takiego młodego faceta.

Gość kuzguwu
i masz rację. one wszystkie takie cwaniary a później jest wysyp tematów typu: "muszę usunąć, studia są ważniejsze, jestem za młoda, gdzie znajdę klinikę aborcyjną"

Nie jestem Twoim dzieckiem :o A po drugie nie wiem, jaki jest czas najlepszy na pojscie do lozka, bo moim zdaniem to każdego indywidualna sprawa. Wiem, że teraz jest modne tracenie cnoty w gimnazjum i to juz na 2 randce bo zdrowy chlopak przeciez musi dostać, co chce. :o Ale ja nie z tych... i zrobie to, kiedy poczuje ze to jest dobry czas.

Dobra, zacznijmy od tego, żebyś nie zwracała uwagi na posty zakompleksionych prowokatorów, którzy pewnie zazdroszczą Ci trzymania fasonu. Sprawa jest taka- niekiedy potrzeba sporo czasu, żeby się ośmielić, to indywidualna sprawa każdego człowieka. Proponowałabym zacząć od dotyku rękoma, tak długo jak będziesz tego potrzebowała. Jeśli facet tego nie zrozumie, oznacza jedynie tyle, że jest skończonym durniem, który nie zwraca uwagi na Twoją wrażliwość. Wybacz, ale ładowanie penisa do ust osoby, która ma doświadczenie seksualne zerowe jest dla mnie co najmniej dziwne. Seks to nie wyścigi, zaczyna się od subtelnego poznawania siebie...

popieram Złą Annę 🖐️ pogadaj z chłopakiem, przedstaw jak Ty widzisz tą sprawę.. a jak ma problem to but i Ci pa :classic_cool:

Gość hdmhdfdfd;ld;df
A obrzezany jest?