Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattteo_waw

Jakie są najczęściej powody waszych kłótni?

Polecane posty

Gość mattteo_waw

Nie mam jeszcze dziewczyny, ale jak patrzę na kumpla, to aż się boję, że mogę być w podobnej sytuacji kiedyś. U nich nie ma dnia bez kłótni. Chciałbym wiedzieć, co najłatwiej doprowadza do sprzeczek, żeby zapobiegać w przyszłości na wszelkie sposoby.

Gość nie klocimy sie w ogole
mowie to powaznie jesli sie w czyms nie zgadzamy to rozmawiamy o tym kazdy przedstawia swoje zdanie i wypracowujemy kompromis problemy tez rozwiazujemy w ten sposob a na codzien jestesmy zyczliwymi dla siebie ludzmi i nie ma tez klotni o pierdy 8 lat w zwiakzu 5 lat po slubie :)

My się kłócimy i to sporo. Remontujemy obecnie mieszkanie i na tym polu wybucha cała masa sprzeczek-małych lub większych. Inne powody: -jego zazdrość -czasem palnie się jakąś głupotę -zdarzy się, że jedno drugiego nie docenia

Gość CzarnaaaMała
ta jasne;] hahaha;] przede wszystkim SŁUCHAJ!!! a tak wogole to najpierw znajdz dziewczyne;]

Gość Niezależnna
U nas to najczęściej zazdrość :) ale to chyba ma każdy jak kocha :) brak zaufania hm.. No i czasami to że dziewczyny jakieś gadają głupoty na jego temat a ja wierzę : / teraz wiem że to nie prawda i w pełni mu ufam. Nie kłócimy się już :) .

Gość mattteo_waw
A dziewczyny lubią jak się jest przesadnie zazdrosnym? Chyba nie, co?