przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 19, 2010 ale towar, mini, kozaczki czarne. Studentka w dodatku zmojego miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to desperatka jak wsiadła Napisano Październik 19, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dewiant jakich mało 2012 Napisano Październik 19, 2010 I co??!!!!Ico było dalej!??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 19, 2010 nr tela wysepilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie numer jej dziadka Napisano Październik 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 Ale jak wysępiłeś? Też bym czasem chciał wysępić numer telefonu ale nie wiem jak. Wspomóż nieudacznika i powiedz jak to zrobiłeś. Tak normalnie powiedziałeś "daj mi swój numer telefonu" czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guma orbit 0 Napisano Październik 20, 2010 i co podnieciłeś się?:D bo nie rozumiem po jaki chuj to piszesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamparira Napisano Październik 20, 2010 Niedziel - oszuście! :P chciałam Ci dać numer, to nie chciałeś... pfff mężczyźni! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 20, 2010 spytałem czy na kawę ochoty nie ma na weekendzie bo ja chetnie w milym towarzystwie wypije i...mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekkekekke Napisano Październik 20, 2010 ehh wy męskie nieudaczniki - wszyscy wyglądacie tu jak pół dupy zza krzaka ... suchym kijem przez szmatę bym was nie tknęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 pamparira Ty chciałaś ode mnie numer GG, a nie chciałaś mi dać swój numer GG :O no i ja nie mam GG :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 20, 2010 nie. ważyła gora 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 A jak nie piję kawy to np herbatę można zaproponować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 Czy herbata nie zostanie odebrana jako coś w złym guście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamparira Napisano Październik 20, 2010 Wiesz Niedziel, na jedno wychodzi...:P gdybyś podjął inicjatywę w odpowiednim momencie - i zainstalował sobie gg - właśnie flirtowalibyśmy sobie w najlepsze. Ale jak nie to nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 20, 2010 mozesz i na wóde zaprosić heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boje sie chociaż chceee Napisano Październik 20, 2010 jak długo ją zabierałeś ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 Jakbym, jakbym... jakbym nie miał zaburzeń osobowości i trudności w kontaktach z ludźmi (między innymi z wyczuwaniem momentu kiedy podjąć inicjatywę) to nie siedział bym na kafe i miałbym na koncie przynajmniej 1 dziewczynę "zaliczoną" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 20, 2010 odpowiednio długo by urobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sossssssss 0 Napisano Październik 20, 2010 przez 3 godziny zdrapywał zwłoki rozjechanej lisicy i mysli że to była randka :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Październik 20, 2010 Zainspirował mnie ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Październik 20, 2010 sossssssssss w twoich fantazjaech erotycznych chyba:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 A może i dwie... jak się tak dłużej zastanowiłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamparira Napisano Październik 20, 2010 25156070 to mój numer gg :) jeśli chcesz, to się kiedyś odezwij :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 Ściągam GG :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamparira Napisano Październik 20, 2010 naprawdę? :D myślałam, że to zignorujesz :P miło mnie zaskoczyłeś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 Ściągnąłem i zainstalowałem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Październik 20, 2010 Ale fajne emotikony są :D na kafeterii takich nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamparira Napisano Październik 20, 2010 no wspaniale... jeszcze tylko napisz do mnie, to Twoje wykazywanie inicjatywy osiągnie wręcz apogeum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Październik 20, 2010 Niedziel ja tez chce!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach