Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19shiawase86

Zamiast miesiączki - biała wydzielina...

Polecane posty

Gość 19shiawase86

Witam serdecznie kochane kobietki:) Po raz pierwszy korzystam z forum :) Piszę ponieważ mam problem z miesiączką... Spóźnia mi się już 4 dzień, a wcześniej miałam cykle bardzo regularne, wręcz książkowe... teraz nie wiem co się dzieje... zamiast krwawienia pojawił się śluz, raz biały, raz przeźroczysty, co to może oznaczać? Dodam jeszcze iż staramy się z mężem o dziecko, ale robiłam wczoraj test ciążowy ale wyszedł negatywny:( Jak okres się nie pojawi to powtórzę test w czwartek. Jeśli ponownie będzie negatywny to oczywiście wybiorę się do lekarza! Żadnych innych objawów ciąży nie mam, jedynie co jeszcze dziwnego i uciążliwego się dzieję to ból w okolicach lędźwi, no i czasami mnie poboluje brzuch tak jak podczas okresu.... Czy to może być ciąża? Czy test może pokazać nieprawidłowy wynik? Czy to może jakaś choroba? Jeśli tak to czy groźna? Dodam jeszcze że 2-3 tygodnie temu robiłam ogólne badania krwi i moczu i wszystko było ok, jedynie trochę leukocyty miałam podwyższone. Czy któraś z Was miała podobnie? Że okres się spóźniał, test nie wykazał ciąży a mimo to ona była? Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami lub poprostu napiszcie co o tym myślicie. Wiem, że muszę udać się do lekarza, proszę o Wasze opinie.... Z góry dzięki:) PS Mam nadzieję że nie powielam tematu, szukałam podobnych przypadków ale nie udało mi się znaleźć... Pozdrawiam:)

Gość 19shiawase86
Zapomniałam dodać że opóźnienie miesiączki nie jest spowodowane żadną chorobą przyjmowaniem leków, stresami ani podróżami (zmianą klimatu)... Proszę, napiszcie co o tym myślicie :( Nie ukrywam że bardzo chciałabym być w ciąży, ale nie chcę się nastawiać żeby później się nie rozczarować:(

Gość basik_basik
Na moje oko to ciąża! gratuluje i proponuje powtórzyć test :)

Gość najprawdopodobniej
fasolka ;-)

Gość 19shiawase86
Bardzo bym chciała aby okazało się że o ciąża, ale martwi mnie brak innych objawów no i ten test... Powtórzę go jutro rano:) I dam Wam znać co wyszło...:)

Powtórzyłam test i znów negatywny... A miesiączki jak nie było,tak nie ma... W przyszłym tyg. pójdę do lekarza! Ale teraz mam mętlik w głowie.... :( Raunku...:(

Gość e-cinka
spokojnie ...na wynik moze byc jeszcze za wczesnie...wstrzymaj sie kilka dni i dopiero powtorz...i napisz pozniej...powodzenia!