Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkkaa

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość olkkaa

Cześć dziewczyny :) Bardzo bym chciała żebyście mi pomogły :) mam dziwne objawy, zastanawiam się czy to może być ciąża jeśli tak to będzie to moje pierwsze dziecko i tak naprawdę nie wiem czy to faktycznie objawy ciąży czy tylko coś sobie ubzdurałam :) wiec tak: -poprzedni okres spóźnił mi się 2 dni(zazwyczaj regularny co 28 dni)był normalny, może krótszy o jeden dzień. -bardzo wczesny ból piersi, zawsze tak miałam tydzień przed spodziewanym okresem. -teraz okres dostałam o 5 dni za wczesniej. 1 dzień brązowa wydzielina, w nastepnym krwawienie ale bardzo słabe i tak jakby krew była rozrzedzona, w trzecim dniu krew była normalna ale bardzo mało( a zawsze mam obfitą miesiączkę od 1-5 dnia pozniej to już taka końcówka) brzych bolała w drugim i trzecim dniu bardzo mocno teraz boli ale tak dziwnie no i dzisiaj okres już się kończy. Piersi przestały boleć. -pracuję w sklepie nawet klientka stwierdziła że źle wygłądam i czy czasami coś się nie święci :) -do tego w pracy mogłabym spać gdzie tylko usiądę. Jak myślicie dziewczyny czy to może być ciąża czy to tylko moje jakieś chore wymysły? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie. Miłego dnia :)

Gość olkkaa
Bardzo proszę o Wasze opinie

Gość to moze byc ciaza
i to moga byc Twoje chore wymysly.Szansa 1do 1.Idz dziewczyno do apteki ,kup test albo do lekarza.

Gość grażyna_x3
A Ile masz lat.??

Gość olkkaa
22, dlaczego pytasz? :)

Gość grażyna_x3
Ja bym Ci radziła iść jak najszybciej do apteki i kupić sobie test ciążowy albo poprostu iść do ginekologa ... Jeżeli Moje pytanie Cie Uraziło Przepraszam...

Zamiast sie zadreczac i snuc domysły idź kup test ciążowy.Kosztuje niewiele a rozwieje w 100% Twoje obawy. Pamietaj tez że teraz jest przesilenie jesienne-brak slońca,niskie temperatury i to takze moze miec wplyw na Twoje zle samopoczucie.Ja tez gdzie siąde tam bym spala,nic mi sie nie chce. Lec do apteki i napisz jaki byl wynik.Pozdrawiam ;)

Gość grażyna_x3
Oczywiście niech nie Cieszy sie zbyt wcześnie testy potrafią kłamać nie zapominajmy o tym . Wiem bo mojej siostry córka robiła test całkiem niedawno i miała na nie ciąże a jednak była . ogulnie test kosztuje podajże 12-13 zł..

Gość olkkaa
do Grażyny, oczywiście że nie uraziło :) dzięki dziewczyny za miłe wypowiedzi :) jak tylko zrobię test to napisze. Nie obiecuje że to będzię dzisiaj :)

Ja mam cztery córki i za kazdym razem test wykazal ciaze juz dzień po spodziewanym terminie miesiaczki.Moze jednak sie zdarzyc ze test nie wykryje ciazy bo robi sie go za wczesnie albo kiedy mocz jest za bardzo rozcieńczony(dlatego najlepiej robic go rano).jednak jezeli miesiaczka spoznia sie juz od paru dni-mozna test robic o dowolnej porze dnia :)

Gość olkkaa
jak pisałam mój okres się nie spóźnił ale była bardzo "dziwny"i o kilka dni wcześniej, nigdy tak nie miałam. To że jestem senna fakt może być przez pogodę :) ale ten okres mnie martwi no i bóle w podbrzuszu :(

Gość olkkaa
Jestem zapisana, wizytę mam dopiero za miesiąc, tak wiem to śmieszne ale tak właśnie jest u nas. no nic robię test i zobaczymy. :)

Miesiac do ginekologa?Wiem ze umnie w przychodni dzwoni sie rano i tego samego dnia jest sie przyjetym do lekarza z tym ze kazdego dnia rejestruja tylko 12 osob.Ja chodze prywatnie.Wole zaplacic te 100 zl i byc przyjeta "po ludzku".Trzy lata temu chodzilam do mojej przychodni do ginekologa i nigdy wiecej!