Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna?:(

CHyba mam brata...

Polecane posty

Sprawa wygląda tak... Kilka miesięcy temu dowiedziałam się że mój ojciec ma syna z jakąś kobietą. Mój ojciec temu zaprzecza ale bardzo mnie to dręczyło i troszkę popytałam po rodzinie... tak dyskretnie. I rzekomo chłopak miał by być starszy ode mnie o rok i aktualnie miał przebywać w USA. Ponieważ mam "rzadkie" nazwisko zaczęłam szukać oczywiście na nk, i znalazłam chłopaka który z wyglądu bardzo podobny do mojego Ojca... Tyle że aktualnie przebywa w Anglii. Długo się zbierałam żeby do niego napisać i w końcu się odważyłam ale niestety nie odpisał:( dodatkowo moją wątpliwość wzbudziło to że nikogo z rodziny nie ma w znajomych... A z uzyskanych informacji wiem że matka chłopaka nie chciała mieć męża tylko dziecko. Zastanawiam się jak mogę się dowiedzieć kim jest ojciec tego chłopaka, czy być może to nie jest mój brat... Wiem historia dość nieprawdopodobna ale nistety prawdziwa... Mam brata i siostrę, ale niestety oni nie są zasadniczo bardzo zainteresowani tematem... Co radzicie?

Gość Gosia kiposia
Jarosław też miał brata... bliźniaka.

no właśnie też mi się wydaje to trochę dziwne... ale na zdjęciach wypisz wymaluj mój ojciec w młodości...

widzisz ja się kiedyś przypadkiem dowiedziałem że jestem podobny do faceta który mieszka w sąsiednim powiecie ;p

Ale to dość dziwny zbieg okoliczności... Wygląd, nazwisko, wiek, i brak jakichkolwiek znajomych z rodziny... a nazwisko mamy naprawdę rzadkie.

Nie wiem sama... No ale z drugiej strony chyba miałby kogokolwiek znajomego o tym nazwisku, nie? Przejrzałam wszystkich dostępnych na nk o tym nazwisku i jest 98 osób i każdy kogoś tam z tej rodziny zna. Np ja nie znam pewnej rodziny z Wrocławia ale moja kuzynka ich zna. A tamtego chłopaka nikt.

Gość rytr5yr6ty
to ze ci nie odpisal daje do myslenia. normalnie osoba nie zainteresowana potraktowala by to normalnie i odpisala cos w stylu pomylka.

No właśnie też tak myślę. A napisałam mu coś typu takiego że jest strasznie podobny do mojego ojca i czy to jest przypadek. I że pytam z ciekawości więc niech nie uzna mnie za jakąś wariatkę i żeby tak czy siak odpisał i że go pozdrawiam.

A nie ma jakiegoś sposobu żeby się tego dowiedzieć? Pomijając detektywa bo podejrzewam że za drogo...

Gość Dodaj do ulubionych!#
może sobie nie życzy kontaktów.

Gość upij ojca i wyciagnij z niego
nazwisko tej kobiety :)

Gość Dodaj do ulubionych!#
dowiesz się prawdy przy podziału majątku;)po śmierci ojca;)

Dla Was to się wydaje zabawne ale dla mnie nie... Ja wcale nie chcę kontaktów z nim tylko chcę wiedzieć czy to jest prawda....

Gość kjopko
daj sobie spokoj:O Moj ojciec tez sobie zrobil dzieciaka na boku i nie chce miec z nim nic wspolnego...