Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aa bez sensu

mialam okropna 18stke, najgorsze urodziny...

Polecane posty

co prawda od jednej przyjaciolki dostalam super prezent, zaskoczyla mnie strasznie bo ogolnie to za czesto sie nie odzywalysmy do siebie a ona kupila mi telefon, duza kartke i dala 100zl szok, ale oprucz tego nie dostalam nic, mam wielu znajomych ktorzy o mnie nie pamietali, nawet zyczen nie zlozyli, rodzice tak samo :O mojej siostrze kupili mieszkanie , zrobili impreze a ja nawet glupiego kwiatka nie dostalam, tak samo chlopak , napisal mi tylko zyczenia smsem :( przykro mi bylo, bylo to prawie 5miesiecy temu ale akurat teraz mi se tak przypomnialo wszystko... ehh na tych na ktorych wydawalo mi sie ze moge liczyc olali mnie a po tym po kiim bym sie wogole nie spodziewala jak mnie milo zaskoczyl... ehh a wy jak wspominacie swoja 18? ja nawet tego 18 przez to wszystko nie czuje...

Gość wkurza mnie to...
twojej siostrze na 18 tke kupili mieszkanie??? chyba zatrujesz..

Gość kajanka
to masz odpowiedz czy warto miec przyjaciół ? - miej wszystkich również w dupie

Gość oj bywa bywa
o mojej nikt nie pamietal

Gość wkurza mnie to...
ja piernicze, ja bym sie wkurzyla i im to wypomniala. co ty niby jestes gorsza?

powiedzieli ze teraz nie ma pieniedzy... ale jej mowili tak samo a jednak zaplacili jej za impreze i kupili to mieszkanie... eh :(

Gość ldskhls
ten świat nie, lepiej będzie na tamtym :(

moja kolezanka ostatnio miala 18 i chwalila sie co dostala, pokazywala mi zdjecia i wogole i bylo mi tak przykro bo ja nie mialam sie czym pochwalic, jej znajomi zrobili impreze, juz nawet nie chodzi o prezenty ale o pamiec, o to ze ma super zdjecia i wogole a ja nie mam nic :( a wkoncu 18 ma sie raz w zyciu :(

wiesz, ja mialam rodzinna impreze - fajna domowke, a potem klasowa - klapa jak nic ;( kilka osob tak mi zepsulo impreze ze do dzis sie wstydze. Wprosili sie bez pytania i robili sobie jaja z tego ze sa moi rodzice w domu itp. Czasem lepiej nie miec imprezy. Zostaja okropne wspomnienia

Gość bez czarnego nicku
To okropne , co piszesz. Mój syn był jednym wielkim kłopotem w tym czasie i na żadne imprezy i prezenty na pewno nie zasłużył, wręcz przeciwnie :-( Uznałam jednak, że to jest dzien, który się pamięta przez całe życie, więc gotowałam i piekłam po nocy, aby zrobić przyjęcie dla rodziny, kupiliśmy fajny prezent (na kredyt, bo cała kasę wydaliśmy, aby wyciagnąć go z bagna, w które wdepnął). Było naprawdę super, choć rodzina boczyła się, że nie zasługuje na to wszystko. Po paru latach są miłe wspomnienia, bo los się odmienił - te wspomnienia będa mu towarzyszyć przez całe życie. Nie rozumiem tłumaczenia: brak pieniędzy. Moim zdaniem to tylko wymówka.

potrafie sobie bez nich radzic ale naprawde bylo mi przykro i jak ktos sie pyta co sie dzialo u mnie na 18sytce to nie mam nic do powiedzenia :( mialam pare swoich groszy i sama sobie prezent zrobilam, kupilam sobie perfumy z fm i szampana :O i posiedzialam troche z ta dziewczyna co mi telefon dala ale szybko sie zmyla

bez czarnego nicku - to naprawde bardzo mile , ja niestety nie bede miala takich wspomnien, choc byla jedna osoba ktora pamietala i dala kosztowny prezent i nigdy tego nie zapomne