Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duuusssssssssssia

Naklamalam i teraz nei wiem jak z tego wyjsc

Polecane posty

Gość duuusssssssssssia

powiedzialam rodzinie i znajomym ze zdalam egzamin na prawko,zdawalam za 5 razem i nei zdalam to mialam dosc ale minemy juz 3 tygodnie i pytaja o dokument a ja jeszcze nie zdalam co teraz zrobic ?

Gość sztuka
Przyznać się i mieć głeboko gdzieś jak to skomentują. Uwolnienie się od kłamstwa spowoduje, że sama poczujesz się lepiej. powodzenia przy nastepnym podejściu - 🌻

Gość duuusssssssssssia
juz dawno dorosla jestem, wiecie po prostu myslalm ze tak im powiem i swiety spokoj, i ze zdam w miedzyczasie ale ciagle mam pecha i nie moge tego gowna zdac nie przyznam sie bo mi wstyd a co byscie zrobili na moim miejscu, bo widze ze ejst stronka gdzie mozna sprawdzic status wydania prawka to jak ktos zna moje dane moze sprawdzic

Gość sztuka
A co to za wstyd nie zdać jakiegoś tam egzaminu? czy od tego zależy Twoje zycie? chyba bardziej się wstydzisz tego, że skłamałaś.

Gość bgbngn
a na czym tak oblewasz? :O

Gość sztuka
Sama się niepotrzebnie nakręcasz. Ludzie mają swoje problemy i jeśli nawet skomentują Twoje niepowodzenie, za chwilę o tym zapomną.

Gość duuusssssssssssia
wiesz no jest to dla mnie wstyd, wiesz w zyciu zdawalam wiele egzaminow i zawsze ok mi szlo , a tutaj taka porazka , nie chcialm jzu sluchac wiesz ludzie uwzaja ze jak nie zdajesz to jaks kretynka jestes i mialam nadzieje ze zdam zaraz potem nie wchodzi w gre przyznanie sie co mozna by zrobic ?

Gość duuusssssssssssia
no mam pecha czasami na egzaminach jakichs porabanych egzaminatorow, albo tez przez swoja glupie, no znam niby zasady a na egzaminie robie zle , mam obawy ze nigdy nie zdam moze i sie nakrecam, ale teraz niestety juz naklamalam

Gość do duuuusi
wiesz ja ciebie rozumiem, sama nie zdalam juz 8 razy, wiem ze kazdy pomysli ze idiotka ze mnie, ale naprawde ten egzamin to porazka, a znajomi patrza na mnie jak na skonczona debilke

Gość duuusssssssssssia
a jest jakis sposob by sobie samu takie prawko spreparowac??

Gość sztuka
Jak zaczniesz kręcić i kłamać nadal, zamotasz się jeszcze bardziej i byc może bedzie Ci z tym gorzej niż gdybyś powiedziała prawde. Ale jak lubisz przysparzać sobie problemów to kłam nadal. kłamstwo ma krótkie nóżki i zawsze się wyda. Rozważ to.

Gość duuusssssssssssia
wiesz teraz to ja juz prawka nie kupie bo za duzo kasy stracilam wiem ze klamstwo ma krotkie nozki ale nie da sie jzu nic zrobic?

Gość tarinkaaa
Moja kolezanka tez kiedys okłamała wszystkich ze zdała prawko a pozniej i tak sie wydało bo ktoś tam ja widzial jak jezdziła L-ką i sie wydało ze nie ma. wszyscy sie z niej smieli ale nie z tego ze oblała tylko z tego ze kłamała, siara jak nie wiem

Gość sztuka
Czy nie jesteś na tyle dorosła, zeby byc odpowiedzialna na swoje słowa? Za to co zrobilaś albo nie zrobiłaś? Całe zycie bedziesz kłamać? Prawda Cię zabije? Masz takie niskie poczucie własnej wartosci, że opinia innych ludzi wbije Cię w ziemię?

sorki ja mam prawko od 1.5 roku i nie jezdze, musze sobie przypomniec jezdzac..Lka, czy to obciach? w sumie moge poproscic aby koguta zdieli to mam prawko i tak tez zrobie

Gość bgbngn
sorry ale i tak to się wyda bo na prawku będziesz miała datę zdania egzaminu więc dupa. prędzej czy póxniej i tak ktoś zobaczy twoje prawko i sie dowiedzą.