Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Fabiola...

kto pomoże mi zrozumieć niektóre kobiety?

Polecane posty

Wszystko ok ale to ze kochaliście się tylko i wyłacznie w dni płodne juz jest conajmnie dziwne, to znaczy ze to dla ciebie nie jest przyjemnosc tylko produkcja, nie masz z tego zadnej przyjemnosci , a w resztę dni to co robiliscie..dla mnie dziwne

Faceci pragną dzieci oczywiscie...a to ze ten Twój znajomy sie rozwiódł to tylko świdczy o tym jak bardzo ja kochał..(czyt. wcale nie kochał) tylko traktował ja jak maciorę rozpłodowa

mnie wkurwiaja tematy typu staraczki majowki kwietniowki itd niektore kobiety tylko po to sie urodzily bo sie rozmnazac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a juz tematy typu''czy jestem w ciazy' to juz pozostawiam bez komentarza

Gość kwiat kaktusa pustynnego
Poczytaj najpierw o problemach z płodnościa, a potem rozpoczynaj dyskusję- jeżeli planujesz dziecko to najlepiej kochać sie tylko w dni płodne-kobieta ma owulacje, a mężczyzna zkumulowana liczbe plemników- nie wspominajac o tym ,ze ochota na seks jest większa bo trzeba troche poczekać na ten dzień.

mnie tez takie tematy kiedyś wkurwiały-teraz rozumiem te babki

Kwiat Pustynnego kaktusa, ja też lubię dzieci i też chcę je miec, ale jak chcę miec dziecko to kocham sie bez zabezpieczeń a nie czakm na ciaże jak na zbawienie....i uprawiam szarlataństwo

to nie czytajcie takich tematów- te kobiety szukaja tam wsparcia u osób z podobnymi problemami- jak widzicie same bezpłodność i problemy z płodnoscia ma wiele kobiet

a mnie nie wkurwiają tylko zastanawiają... co kieruje takimi kobietami przeciez są różne wartości w zyciu ale zeby rodzenie dziecki było priorytetem to juz dziwne, zal mi oczywscie tych bezpłodnych i tymi z trudnościami, ja bym raczej radziła im leczyć sie u lekarza na takie problemy a nie napary z zioł i wiara w jakies wróżby czy uroki ...

Bo niektóre kobiety tylko do tego się nadają:) To przykre, lecz prawdziwe. Natomiast nie jest prawdą, że ludzie pobierają się, żeby wspólnie wychować dzieci. Ja wyszłam za mojego męża i wiedzieliśmy, że o żadnych dzieciach być mowy nie może:o Ale wpadliśmy, po tym jak lekarz, ku naszej uldze, powiedział, że ja matką to już nigdy nie będę. No i było szczęście. Ale i bez dzieci byliśmy szczęśliwi.

Gość Beatkowiec
Możecie się bzykać bez gumki

ja też kochałam się zawsze bez zabezpieczenia nigdy nie uzywalismy nawt gumki i po dwóch latach takich harców zaczelismy sie zastanawiać,że cos jest nie tak bo innym udaje się szybciej lub wpadaja nawet z zabezpieczeniem

a jak ktoś pisze mi ze jakiś tam ktoś zostawił żone bo nie mogła miec dzieci to niepojęte, to znaczy ze to zadna miłosć nie była ..był z jej macicą a nie z nią

oblubienica-a czy ty masz slub koscielny?

nie to nie były stosunki przerywane tylko normalny seks miłość u tamtej pary była, ale widocznie nie na tyle silna aby przezwyciężyć ten problem- mogli adoptować,ale nie spełniali warunków

Gość a jak za 3-4 lata nie bedziesz
miala dziecka? to co zrobisz? powiesz: aaa to nie bedziemy mieli dziecka?

fabiola ładna z ciebie dziewczyna, i widać po buzi,że jeszce młodziutka- nie zrozumiesz starych bab

Tak, mam kościelny, ale daruj sobie wyrzuty co do przysięgi:p Przysięgałam mężowi kochać go, być mu wierną i tego dotrzymuję. Co do dzieci - tak przysięgałam je wychować srutututu, ale pod warunkiem że się pojawią, do czego ja czynnie się nie przysłużę:p

a zreszta skad wiesz ze taki jest scenariusz: za reke i do lozka bo teraz trzeba?

Gratuluje ze udało sie zajść, dla mnie Ty nie jetses skrajnym przypadkiem, niektóre kobiety też nie...ale taka co robiła to dopiero 1 raz bez zabezpieczenia i pisze ze juz cos z nią nie tak, albo jak jakaś zakłada temat co pomaga zajsc w ciaże...no przeciez to pytanie retoryczne a ona je traktowała jak normalne pytanie ...conajmniej dziwne ..a jedna nawet zrobiła foto swojego testu i pytała co oznacza..przeciez ma ulotkę to po co to robi

Gdybym miała problemy poszłabym z meżem na badania, ale nie robiłabym tego tylko dlatego ze dni płodne ..tylko wtedy gdy najdzie mnie ochota

A mało tego, nie rozumiem też bab które mają ponad 37 lat i zachodzą, w tym momencie robią krzywdę dziecku, narazając je na przerózne choroby...o

a one to robia tylko w dni plodne? pozniej nie maja juz seksu? i ty to wiesz?

mnie to raczej nie smieszy -raczej przeraża mnie niewiedza i głupota w tym temacie

Mnie również przeraza, oczywiscie ze nie wiem o tym wszystkiego natomiast te niektóre staraczki również nie, a nawet bym powiedziała ze mniej niż ja ...