Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Fabiola...

kto pomoże mi zrozumieć niektóre kobiety?

Polecane posty

Gość kwiat kaktusa pustynnego
w moim przypadku tak było- tylko dni płodne i dopiero w trzecim miesiącu starań się udało-nadmieniam,że mój mąz tez się leczył za to w trakcie ciaży sobie odbilismy ten"wyliczany" seks

Gość a jak za 3-4 lata nie bedziesz
ozesz w morde!! "baby" po 30 tce,z zasady sa ustawione i zapewnia swoim dzieciom wszystko co mozliwe jest! lepiej jak taka ojszczynoga ma dziecko a tatus w pierdlu siedzi tak? zaloz moze topik o dodzie-elektrodzie co?

poza tym wszystkim trzeba też pomyślec o sytuacji finansowej, nie rozumiem kobiet które nie pracują, niema kto im zostać z dzieckiem w razie urodzenia a maż zarabia 1600 i na dodatek mieszkają u rodziców..to jest nieodpowiedzialnosc i tyle, jak stać mnie na juszke to i na pietruszke

po to też są badania prenatalne dla takich starszych kobiet

takie kobiety sie raczej nie decyduja tylko po prostu staja przed faktem dokonanym

owszem tutaj masz rację ja uwazam za nieodpowiedzialność decydowanie sie w dzisiejszych czasach na drugie dziecko

Gość mooniaaaa123
...Fabiola... i sama sobie przeczysz, bo mówisz, że kobiety chcą szybko dziecko, a potem, ze po 30-ce to za późno bo choroby. Jedna ma to co zaplanowała, a druga kombinuje. Jakoś o czaravh i naparach od czarownic nie słyszałam, a to że wymieniają się doświadczeniem i branymi lekami pomaga nawzajem, bo lekarze często tylko kasa i kasa. Daj Ci Boże, że Twój plan się zrealizuje bez problemu. Ale po wypowiedziach czuć, że jesteś bardzo dziecinna

otóz to ,to kiedy lepiej zaplanować przed 30 czy decydować sie po 30?

rozumiem,że zabrakło ci argumentów, bo stwierdziałas,ze nic nie wiesz w tym temacie i uciekasz

Gość mooniaaaa123
to może jeszcze jeden topik załóż