Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmiałam się szczególnie

Idę dzisiaj do fryzjera. doraździe fryzurę

Polecane posty

Mam umówioną na dzisiaj wizyte do fryzjera. Chcę dac mu wolną ręke aby zrobił jakąś metamorfozę, ale z drugiej strony się onawiam się że będę żałować, bo długo zapuszczałam włosy. Może wy macie jakieś pomysły na fryzurki dla okrągłej twarzy. Mam czarne włosy za łopatki lekko falowane z grzywka na lewy bok

Gość Beatka z www
czy chodzi ci o fryzure na cipce?

nie, na głowie :P

będę podbijać aż udzielicie mi odpowiedzi

Radzę fryzurę a'la bob. Miałam podobne włosy do Twoich, z opisu tak wynika. Zrobiłam sobie boba, ale nie takiego króciutkiego. Przód 5 cm poniżej brody, tył proporcjonalnie krótszy. Powiem Ci, ze bardzo mi było szkoda włosów, ale ile czasu można wyglądać tak samo :0 Zdecydowałam się na radykalne zmiany i jestem bardzo zadowolona, każdy mówi, ze wyglądam lepiej. Fryzura nadała świeżości mojej twarzy i wszystko jest lepiej :) Z układaniem nie ma problemu, albo robię "na szczotkę" lub prostuję prostownicą, niestety bez tego na moich włosach się nie obejdzie. Nie prostuje ich zupełnie na prosto, tylko końce zawijam do środka trochę, wtedy fryzura wygląda wiele lepiej :) włoski układają się do twarzy.

Gość Beatka z www
Najlepsza jest fryzura a'la Marian Paździoch.