Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal

kto jest za Legalizacją.?

Polecane posty

Ja jako kobieta, moge stwierdzic ze ziolko to jest pierwszoligowa sprawa. ja tam nie trenuje noska, bo po co? wole zapalic i sie 'wyczilowac' po alko czlowiek jest agresywny, po tych dopalaczach huj wie co strzeli takiemu do lba, a ziolko to spokoj...

Gość lekooomankaa
tyle że ja ze śląska jestem ;P tak więc pewnie kawał drogi masz

Gość zal
Ja Trenowałam nocha przez jakiś czas ale potem miałam problemy z oddychaniem... Teraz tylko ziele... Tak alkochol strasznie uzalerzniia psychicznie i tagze fizycznie,agresia jest nawet wtedy kiedy człowiek nie jest pod jego wpływem ponieważ organizm chce wypić . A Zapalenie Marihuany uspokaja i wycisza...

Gość zal
Pewnie że Tak ... Muszą bo wkońcu ten tępy żąd zrozumie że na tym mogą sie wzbogacić, bo jak narazie Palaczy Marichuany jest o wiele wiele więcej . codziennie ich przybywa co daje dilerą lepszy zarobek. Przez delegalizacje właśnie w Polsce wzrosła ilość narkomanów, bo taki diler wkońcu zaproponuje tagże nowy towar nie wiem może to być nawet i feta cokolwiek czego sie nie próbowało. Wiem to z doświadczenia, ktorego bardzo żałuje. A Ty Jak uważasz zalegalizują.?

Gość lekooomankaa
palaczki :)) a ile macie lat kobietki?

Gość zal
Lekkomanka Bardzo Dalekoo ... Ja jestem z Gdańskaa. ^^ ... Może jak skończe 18 to wbije na blanta do Ciebie ;**

Gość zal
Lekkomanka ja mam 17 ... A Czy to takie ważne .? A Ty Ile masz co.?

Moj nick mowi chyba za siebie :) Polska by sie wzbogacila jakby bylo legalne, i nie bylo by dziur w budzecie pfff... proste... wlasnie jak bedzie legalna maria to zmiejszy sie ilosc narkomanow, bo kazdy bedzie wolal to co legalne.. Nawet jak nie zalegalizuja bede palic... ja juz jestem rasta

Gość zal
SamanthaJones jesteś taaam??

Gość lekooomankaa
to młoda dziewuszka z Ciebie :)

Gość zal
To tak jak ja ... Ja tam jeb** delegalizacje ale psy sie czepiają... Ale ja palić będę... A Ile masz lat.?

Gość lekooomankaa
ja mam 22, na temat legalizacji w Polsce można gadać i gadać to temat rzeka, sld chciało legalizacji miękkich narkotyków ale jak narazie mają wielki problem dopalaczowy. Polska to gnój nie kraj, uciekajcie póki możecie. mnie narazie trzyma nauka , ale po dyplomie spierdzielam, może Czechy :D albo Węgry :D

Gość zal
Lekkomanka Pewnie że młoda ale swoje w życiu przeszłam. Wciągałam w żyłe dawałam ... Aż ciężko zachorowały mi nażądy i przestałam teraz tylko Palee zielsko i mam fajniee ^ ^ .. . A Ty Ile masz lat.?

Gość mała dupcia
ja na pewno nie. Wszelkie używki powinny być zakazane, bo robią z mózgu gówno.

Ja tez sie wlasnie ucze jeszcze. Mam 20 lat hehe. Czechy dobra opcja, ale za jakis miesiac jade zwiedzic holandie!! tam to sie bedzie dzialo

Gość zal
Dopalacze ... Świństwo... Raz zapaliłam ale fuu ochyda... :) Cała czaszka od tyłu boli po zażuciu ogulnie masakra... I Dobrze że te sklepy zamkneli... Marihuana nic złego w niej nie widze... Jezeli masz 22 lata nie jesteś o dużo lat starsza ode mnie ...

Gość zal
Ty Mała dupciaaa co Ty Tu wgl robisz.?? Zajrzyj do zeszytu ... Okey.?? ? A jak sie nie znasz to Żegnam ... ^^ :)

Gość zal
SamanthaJones a Z kąd jesteś.?

Gość zal
only.me.no.one.else a tobie o co chodzi.? Jakie gówniarstwo.? Paliłeś człowieku kiedyś.? Nie .? UU to sprobuj a źle na tym nie wyjdziesz.

Gość zal
A dokładnie.? Ja mam tam rodzine więc jest szansa że sie spotkamy... ;) NIe ma miękkich narkotyków... ale zioło napoważnie jest dobre do użycia...

Gość mała dupcia
SamanthaJones Do zeszytu? jestem dojrzałą samodzielną i rozsądnie myślącą kobietą. Skoro jesteście zjebami i nie umiecie żyć samodzielnie to nie mój problem.

Mala dupcia, czytaj uwaznie. Ja napisalam zebys uciekala z tego watku poniewaz laik nie moze nic powiedziec pozytywnego o Marii.... Ja tez jestem samodzielna kobieta, sama na siebie pracuje, mieszkam z chlopakiem na swoim. studiuje... cos jeszcze?

Gość zal
only.me.no.one.else Posłuchaj masz racje z tą młodzieża ... Ale teraz 90 % Polskiej młodzierzy Pali Marihuane . Nawet jeżeli nie jest legalna , jest od tego toważystwo ja wiem jak ja w to sie wrąbałam. są imprezy , poprostu są takie możliwości na zdobycie jakiegokolwiek narkotyku że sie w głowie nie mieści.... Naprawde.... A przepraszam ile masz lat.?