Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal

kto jest za Legalizacją.?

Polecane posty

Gość zal
Mala dupcia to Ja cie uraziłam I Przepraszam Bardzo... Jeżeli jesteś mądrą kobietką to prosze porozmawiaj z nami...

Gość zal
Samanha Dzieki ... Ja sie nie dam ... Ja wiem Swoje ... mam nadzieje ze sie jeszcze tu spotkamy ... Pa ... ; * *

Gość komarrr
nie pale od jakiegoś czasu i nie brakuje mi tego, ale mogliby zalegalizować... może budżet państwowy by przy okazji trochę się podreperował? i czasem by sie człowiek legalnie zrelaksował... :-)

Gość trtrtrt
No komarr Masz racje ... może autostrady były by skończone

Gość zal
Może i przesadziłam... nie powiedziała bym że tych Twoich pierwszych jest więcej , ci twoi pierwsi mogą naprzykład brać co innego jest jeszcze haszysz i mnustwo innych narkotyków. Więc w czym problem. Ja też sobie tego nie wyobrażam i nie chcialabym żeby mój brat chodził do sklepu po zioło , ale dzieciaki(młodzież) robi to tak żeby rodzice nie wiedzieli... Myślisz że moja mama wie że pale albo cos tam.?

Gość zal
nO może i nie ... to ile masz lat.?? Problemy w domu .? nie powiedziałabym.? Ja mam wszystko czego tylko dusza zapragnie a jednak sięgnełam po narkotyki... Pale Zielsko ... Czasami jest ciekawość ... a Jak to smakuje , a to coś nowego więc spróbuje. Ale trzeba sie liczyć z tym że 1 dawka prowadzi do drugiej itd itd. ...

Gość zal
Ja Akirat Padłamna ryj jak mi pierwszy raz dali zapalić. Nie wiedziałam czy wziąc ale im uległam dziś tego że pale nie żałuje... Ale mam Przyjaciela który Bardzo chciałby przestać a nie potrafi... Mój Chłopak jest w Twoim wieku . On gdyby wiedział że ja pale zabił by Mnie tak poprostu powiesił na sznurku , wyzwaj i potraktowaj jak szmate...mam dla kogo to żucić a nie potrafie... Nie chce poprostu ... Bo Jestem pewna że gdybym Mogła to przestałabym nie jestem uzależniona od żadnego narkotyku a zwłaszcza od Marysii.... A Ty nigdy nie paliłeś.?? Ja ogulnie chce iść na psychologa , i pomagać właśnie narkomanom ... I wiesz co moi znajomi na to .? Smieją sie ze mnie i mówią że nie dam rady ...

Gość zal
AKURAT * Sory za błędy zapaliłam i dwoi mi sie w oczkach ...;)

Gość zal
Ja Auirat Padłam na ryj jak mi pierwszy raz dali zapalić. Nie wiedziałam czy wziąc ale im uległam dziś tego że pale nie żałuje... Ale mam Przyjaciela który Bardzo chciałby przestać a nie potrafi... Mój Chłopak jest w Twoim wieku . On gdyby wiedział że ja pale zabił by Mnie tak poprostu powiesił na sznurku , wyzwaj i potraktowaj jak szmate...mam dla kogo to żucić a nie potrafie... Nie chce poprostu ... Bo Jestem pewna że gdybym Mogła to przestałabym nie jestem uzależniona od żadnego narkotyku a zwłaszcza od Marysii.... A Ty nigdy nie paliłeś.?? Ja ogulnie chce iść na psychologa , i pomagać właśnie narkomanom ... I wiesz co moi znajomi na to .? Smieją sie ze mnie i mówią że nie dam rady ...

Gość kobieta przed trzydziestką
Patologia to malo powiedziane. Uzalezniona mlodziez. :o

Gość zal
Nikt z Nas nie jest tu uzalerzniony okey ^^

Gość lekooomankaa
myślę że palenie zielska powinno być dozwolone ale od 21 roku życia. Tak samo powinno być z alkoholem i papierosami.

" [zgłoś do usunięcia] komarrr nie pale od jakiegoś czasu i nie brakuje mi tego, ale mogliby zalegalizować... może budżet państwowy by przy okazji trochę się podreperował? i czasem by sie człowiek legalnie zrelaksował... " Ty oczywiście byś miał płacić za leczenie degeneratów:P.

Gość zal
No nie nie jesteśmy uzalerznieni ja nie musze palić jak nie chce ... Pale bo lubie ... i Tyle !!

Pale bo lubie. :D Kolejna wymowka. A sprobuj przestac palic przez par miesiecy. Ciekawe czy sie uda. :o Ale Ty nie przestaniesz bo po co skoro palisz bo lubisz. :D

Gość piotrek117
odsyłam do tego blog'u ponieważ jest fajnie napisany i trafia do ludzi, znajdziesz coś na ten temat. www.whatsthatfuzz.wordpress.com

Gość gość
Zalegalizować konopie legalizacja teraz legalizacja tu.....!