Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetna do adopcji

szukam mopsa do adopcji!

Polecane posty

Gość chetna do adopcji

witam, wiem, ze czasem ludzie chcia/musza oddac swojego pupila, chetnie adoptowałabym mopsa-gdzie szukac takich ogłoszen?Za rady aby wziasc pieska ze schroniska z gory dziekuje:-)

a czemu akurat mopsa? inny nie wchodzi w gre? wg mnie nie kochasz zwierzat, jak sie kocha wezmie sie wlasnie najwieksza bide ze schroniska. myslisz ze jak ktos cche adioptowac dziecko i mowi ze MUSI byc dziewczynka, koniecznie BLONDYNKA to myslisz jej dziecko dadza?

Gość chetna do adopcji
wiedzialam, ze sie zaraz wielbiciele psow ze schroniska zleca:-P Chce mopsa i juz, wiem, ze psy w typie tej rasy tez czasem szukaja domu.Nie chce za free psa po championach, chce mopsa bez papierow

Gość Markowa
Mam od 1,5 roku mopsika. Długo by opowiadać, co ja z nim przeżyłam. Ogólnie - wredne to psy, mają swoje humory, uparte, ale też b bystre i przebiegłe. Zniszczył mi dwa fotele, kanapę, ściany...Ale i tak go kocham :)

Gość chetna do adopcji
a skad masz swojego mopsa? od lat w moim domu sa i były psy, jestem przyzwyczajona do cudow przez nie wyczynianych:-)zakochałam sie w mopsach, a nie mam teraz kasy na kupno psiaka, dlatego chcialam dac dom jakiemus niechcianemu

Gość chetna do adopcji
ooo, dzieki serdeczne, dodałam do ulubionych:-)

Gość Markowa
Ja swojego mopsika kupiłam z hodowli :) ogólnie mopsy to rzadko spotykana rasa, mój jest jedyny na osiedlu :)