Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyszny mnammniam

Co dobrego szybkiego i taniego na obiad polecacie

Polecane posty

Gość pyszny mnammniam

tak zeby 12 latka chiala zjeść nie fast fody itp mam dzis odebrac malą mojego chłopaka po szkole i bedzie u mnie do wieczora wiec cos musze jej dac jesc smacznego

Gość pyszny mnammniam
up up

Gość kajanka
CWIARTKI Z KURCZAKA PIECZONE - SĄ PO 3.99

Gość ludek maly ale smialy
placki ziemniaczane kotlety z kurzej piersi z ryzem/frytkami/ziemniaczkami do tego surowka z pora spaghetti niezdrowe ale pyyyyyyyyycha makaron zapiekany z miesem i warzywami

Gość ludek maly ale smialy
zrob jej a la domowy kebab przysmaz mieso daj mniej przypraw wystarczy papryka sol pieprz i troche ziol do tego salata zielona ogorek kiszony frytki i te inne :) mala bedzie szczesliwa no i 2 w jednym fast food w zdrowszych warunkach :)

mięso na kebab musi poleżeć w lodówce w towarzystwie przypraw ale to najlepszy posiłek dla młodych ludzików mięso: najlepiej karczek pokroić w cienkie paseczki (jak na chińszczyznę) okroić z tłuszczu, do miski wlać olej, wsypać przyprawę kebab-gyros wymieszać i do lodówki - jak najdłużej na 30 min przed obiadem fryty do piekarnika sos: jogurt grecki, 1 ogórek świeży, 4 ząbki czosnku (polskiego) ogórek zetrzeć na większych oczkach, czosnek wycisnąć dodać do ogórka, wlać jogo, dodać bazylię, tymianek, i pieprz (bez soli) wymieszać na rozgrzaną patelnie wlać kapkę oleku i na ostrym ogniu smażyc mieso na rumiano fryty und mięso na talerz, polać sosem i jakaś surówka moja niemięsożerna córka :P (14 lat) wczoraj pożarła potężna porcję :D inna micha tańsza i szybka: do garnka z woda wrzuć kostkę rosołową (indyk, albo kura), wrzuć pokrojone 4 spore ziemniaki, niech się to gotuje na patelni z masłem przesmaż 4 spore cebule na złoto (nie spal) wrzuć do gara z ziemniakami i niech się gotuje na patelni zrumień stary chleb lub bułkę pokrojoną w kostkę (grzanki) gdy ziemniaki sa bardzo miękkie, zmiksuj to co pływa w zupie dodaj bazylię i sporo pieprzu zetrzyj ser żółty na b.drobnych oczkach do talerza: - zupa, ser starty, na to grzanki nie ma bata - zje!