Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paletka252

Co pomaga w zajściu w ciąże

Polecane posty

Gość paletka252

Macie dziewczyny jakieś dobre sposoby które pomogą mi zajść w ciąże staram się już pół roku i nic.

Gość paletka252
bardzo proszę was dziewczyny o pomoc :-(

Gość Bryytania
Kochana każdy z nas się stara, a jakbyśmy były młode, nastoletnie i głupie to napewno byśmy wpadły- więc trzeba było poprostu być głupim i napić się na imprezie! Jestem z Tobą też mam taki sam problem;*

Gość kryyyycha
Tak, przestań myśleć o tym bardzo intensywnie, bo blikujesz się w środku. Im bardziej chcesz, tym bardziej nie możesz, wyluzuj i kochaj się z miłości, a na pewno wyjdzie z niego jakiś owoc ;)

Gość jajjajajaja
Chętnie poczytam u nas 4 miesiąc d...a blada :D

Gość jajjajajaja
Mój ginek robił mi monitoring w tym miesiącu,ale najpierw kochaliśmy się z mężem dzień lub 2 przed owulką a potem na usg już miałam płyn w Zatoce Douglasa,czyli już było po owulacji i seksik był 2 dni po tym...Czyli ten cykl z pewnością też się nie udało.Ale przynajmniej wiem,że mam owulkę w okolicach 12-13 dc a nie tak jak do tej pory myślałam 14-16....

Gość jajjajajaja
Tak myślę,że jak kolejne dwa cykle się nie uda to chyba kupię testy owulacyjne,bo z miesiąca na miesiąc coraz większa frustracja,choć niby tak na luzie itd.podchodzimy do sprawy.