Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Większość kobiet patrzy glównie na wygląd, mało kiedy liczy się dla nich charakt

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Np. przez okres liceum a później studiów nie miałem wogóle dziewczyny, nawet się nie całowałem. Wszystkie mi mówiły"Nie jesteś w moim typie, masz świetny charakter napewno kogoś znajdziesz, wygląd nie ma aż tak dużego znaczenia". I wyszło na to że mam już prawie 25 lat i żadnych doświadczeń z dziewczynami bo nie jestem w ich typie. Kilkakrotnie kiedy się wymieniłem fotkami to dziewczyny urywały kontakt. Kobiety tak mówią że kogoś się znajdzie ale tak naprawdę w głębi duszy współczują takiemu kolesiowi wiedząc że raczej nie pozna on nikogo. Więc po co to zakłamanie. ja wolę już usłyszeć gorzką prawdę już słodziutkie kłamstewko. A tak ogólnie tutaj link do mojej fotki i nie gadajcie mi tylko że kogoś znajdę, ze nie jest tak źle bo życie mi inaczej pokazało. po prostu piszcie szczerze. Z drugiej strony nawet jak napiszecie że nie jest tak źle, że jestem ok to poproszę od tej dziewczyny maila i nr gg. Ciekawe czy będzie któraś chętna nawiązać kontakt jak tak mówi. http://www.fotka.pl/profil/Englishman1986

Gość sssssssssssssssc
Dosc oblesny wyglad:tona zelu, krzywe, za duze zeby, ciemna cera - jestes Pakistanczykiem, Hindusem? Ogolnie - :O:O:O

Gość e no nie jest tak zle
balam sie otworzyc po tym co napisales ale pwoiem ci ze spoko wygladasz i chyba brzydali nie widziales:)Jedyne co mozesz zmienic to usmiech bo normalnie mnie powalil,moze zrob sobie jakies powazniejsze zdjecie i inaczej na ciebie spojrza.Zreszta wiesz jak jest na swiecie??????jesli nie masz urody to liczy sie kasa wiec wystarczy ze bedziesz bogaty i laski beda walic drzwiami i oknami:)

moim zdaniem nie jest z Toba tak zle. Widzialam gorsze przypadki. Twoje wnetrze predzej czy pozniej doceni jakas kobieta, ale musisz trafic na ta odpowiednią. Moja rada :nie rob sobie fotek, na ktorych sie usmiechasz

Gość DiscoDiva
o nie, zęby Cię dyskwalifikują. poza tym nie lubię brunetów kobiety, podobnie jak Wy drodzy panowie, patrzą na wygląd. nie oszukujmy się, kiedy widzisz kogoś pierwszy raz nie lecisz na charakter, bo w ogóle tej osoby nie znasz, więc przyciąga/odpycha właśnie fizyczność.