Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera icona

Nienawidzę świata wszyscy mnie wkurwiają ...

Polecane posty

Kiedy chcę coś zrobić to mi zabraniają Chciałbym żyć jak człowiek ale mi nie dają Nienawidzę świata wszyscy mnie wkurwiają Noł fjuczer Noooł! Nienawidzę świata ludzie są chujami Wszyscy jednakowi wszyscy tacy sami Pełni nienawiści źli i pojebani Nienawidzę świata ludzie są chujami Noł fjuczer Noooł! Nienawidzę świata ludzie to skurwiele Chcą mi wszystko zabrać choć mam tak niewiele Chyba się pochlastam będzie mi weselej Nienawidzę świata ludzie to skurwiele Noł fjuczer Noooł! a w Zetce feel ❤️ :classic_cool: 🖐️

tylko, że ja nie jęczę na całe forum jaki to Świat jest zły, chooojowy i porąbany i że noł fjuczer mam wrażenie, że jesteś jakąś kopią Joli Rutowicz w depresji

Gość Pyszny Facet
widzisz pindo :D takie gówienko jak ty wszyscy chcą zdeptać :classic_cool: ps. Vera bierze do jappy chooja z koolami :classic_cool:

Gość Cymbał brzmiący
O dwóch takich, co tylko kopali Kultury ludzkiej się mocno czepiali Pyszności im by się zachciewać śmiało Z kosą - bosą przez świat latało Ci dwaj Noł fiuczer noł lajf Zabłysnąć - przebojem promienia w lato Być bystrym- jak woda w klozecie Unosić się na powierzchni - niczym gówno w przeręblu Zaszczuć - zagryźć Motto takie mając Będziecie stękać w pierdlu dupy dając Przygotujcie gardła Wasze Na więzienne nasienie nasze Szkoda Was nie będzie

Gość Cymbał brzmiący
Kolejny, ostry jak brzytwa Ziomek z karteli Połóż się na jezdni, niech walec Cię wybieli W sam raz jak na linię drogową się nadajesz :)

Gość mnie wkurzają
dresiarze, pijacy, narkomani, młodzież, urzędnicy

Gość plujący, rzucający
rynsztokiem

Gość dres dres
pijok pijok nagrzmocony

Gość dzifny
nie martw sie, swiat dluzny nie pozostaje :D

Gość Ekss_śląsk
Jestem głupi, mam pierdolca W uchu kolczyk, w dupie stolca Ciągle płyną na mnie skargi Ciągle z ludźmi mam zatargi Jejejestem wredny leń Nie chcę pracy w żadnym biurze Nie chcę chodzić w garniturze Jeździć pełnym autobusem I pracować pod przymusem Jestem inny mamo, tato Czy dostanę w mordę za to? Mózg mam jakiś opuchnięty Jestem chyba pierdolnięty Jestem zwierzę, nic nie czuję Włóczę się i konsumuję Nic nie myślę, nic nie robię Bo mam burdel w swojej głowie Wszyscy patrzą na mnie krzywo Z oburzeniem lub ze strachem Chcą usunąć mózg fatalny Jestem dla nich nienormalny

" Cześć Vera, zauważyłem Twoj topic to postanowilem Cię wesprzeć moją perwersją" Nie wzywaj imienia Perwersji nadaremno :classic_cool: