Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozeeciee

Jak wyglądać młodziej ?

Polecane posty

Gość pomozeeciee

Mozecie mi doradzic jakie kolory i ogolnie ubrania odmladzaja?

Gość a jak teraz sie ubierasz
jaki masz kolor wlosow..oprawe oczu..ile latek? to wazne w doborze

nie ma czegoś takiego jak krój kolor fason który odmłodzi każdą osobę. trzeba to dobrać bardzo indywidualnie. jedna kobieta w tych samych ciuchach będzie wyglądać na 5 lat młodziej druga na 5 lat starzej. najważniejsza rzecz to odpowiedni rozmiar i fason. kolorystyka zależy od twojej urody, cery a fason od figury. odmładzają dobrze dobrane ciuchy postarzają źle. nie wolno odmładzać się pozując na nastolatkę. na pewno odmładza podążanie za trendami jednak nie chodzi o to żebyś teraz wskoczyła w skóropodobne leginsy tunikę lecz o modną torebkę, top. nie mówię że leginsy odpadają wszystko zależy od figury. co do kolorów to garderoba w kolorach ziemi, naturalnych postarza trzeba dodać trochę koloru. nie mogę ci jednak podać konkretnych kolorów bo jak pisałam wyżej one zależą od twojej urody. nie chodzi o to też żeby stać się panią tęczą. trzymanie się zasady 3 kolorów jest dobre. ale np. zamiast czarnej bluzki morska. itd.

a bardzo postarzają typowo stare desenie. np coś takiego http://www.kobieta.pl/fileadmin/claudia/Claudia_6.1/CL_0809_TEMAT-MIES_27_pozycjonowany_recznie.jpg o takich deseni trzymamy się z daleka nawet jeśli wracaj trzeba 2 razy się zastanowić. np. w tym roku mieliśmy nawrót wielkich kwiatów. musisz się wtedy zastanowić czy ten ciuch nadal mi pasuje? czy nie zmieniła się moja figura? czy fason nie postarza? często jest tak że wraca deseń a kroje są już całkiem inne. co z tego jeśli deseń jest znów modny ale fason starodawny w ten sposób dodamy sobie kilka lat zamiast odjąć. odmładza też prostota. zwykły zestaw top i dżinsy potrafi zdziałać cuda.

Gość pomozeeciee
mam 25 lat ...czyli mloda jestem ,ale tylko w metryce :( ludzie daja mi kilka lat wiecej dlatego chce to zmienic. Mam ciemne wlosy ,niemal czarne, takie same brwi . Oczy gleboko osadzone .Jestem szczupla wrecz chuda. Ubieram sie w sklepach mlodziezowych H&M, Reserved i typ poodbne, ale slabo mi to idzie...

to w twoim wypadku sprawa jest inna nie potrzebujesz się odmłodzić tylko nie postarzać strojem. jakie ciuchy lubisz? umiesz dobierać ciuchy do swojej figury? jaki styl preferujesz?

ja mam 38 lat..a ludzie daja mi gora 30.....nie ubieram sie jak stara malenka mam ladny dyskretny makijaz..poza tym wlosy- czern bardzo postarza...ja mam blond wloski..teraz je zapuszam ...stosuje kremy balsamy pilingi..i usmiech...

Gość pomozeeciee
no własnie z twarzy wygladam na wiecej i do tego nie umiem się ubrac :O Styl ? Podoba mi się odwazny cos jak Paris hilton - ale odwagi mi brakuję by zakładać kuse spodniczki. Ubieram sie raczej przecietnie ,sportowo - jeansy , ciemne kurtki w kratke , tshirty w paski -troche nijako

Gość anette11111
czasami zbyt gęste czarne brwi postarzają. Jeśli masz ciemną karnację to też trochę może mieć wpływ że dają Ci więcej niż masz. Zwróć też uwagę czy nie masz cieni pod oczami (tzw. podkrążone). Może przejdź się do dobrej kosmetyczki albo wizażystki to napewno coś Ci doradzi

od razu co do twarzy. czasem jest tak że ma się rysy twarzy dodające wieku lecz to naprawdę rzadkość. częściej to ziemista cera, niezadbana skóra, nadmiar makijażu. tak jak poprzedniczka zalecam wizytę u kosmetyczka. jeśli nie masz pieniędzy polecam skorzystać z city deal: http://www.groupon.pl co do kremów jeszcze samo stosowanie regularne (to ważne rano i wieczór) nawet nie drogiego kremu ale dobrze dobranego polepszy stan skóry. dalej zła fryzura, zniszczone włosy potrafią dodać lat więc wizyta u fryzjera ale nie na tym koniec codziennie dbamy o włosy. suszarka prostownica to niszczy. a błyszczące włosy to naprawdę dużo daje jeśli chodzi o wygląd.

Gość pomozeeciee
wzrost mam taki sam jak ta pani z tamtego tematu :) 161 , waga 45 kg - figura deski niestety ,male piersi i waskie biodra ... Zaczelam sie leczyc z anemii i moze wreszcie przytyje

Gość pomozeeciee
nibys - na skóre na szczescie nie narzekam , troche zaskornikow na nosie , tak gladko i bez przebarwien , skora blada jak u trupa - wlosy czarne :D rysy twarzy -hm rzadko sie usmiecham bo nieladnie wygladam - robią mi się takie ''faldy'' ,mam tzw ''chomiki'' - nie wiem jak sie tego pozbyc :O

ale ma być dokładny opis według punktów które są w tamtym topiku. "poza tym liczy się tez twoja głowa. znam kobiety które mimo idealnych nóg uważają je za brzydkie, koślawe i takie które mimo mankamentów nawet dużych uważają je za swój największy atut. po pierwsze opisz dokładnie swoją figurę bo numerki (wzrost, waga, rozmiar i wymiary) nie wiele mówią. jedna kobieta przy twojej wadze i wzroście będzie smukłą inna będzie gruba. wszystko zależy od budowy ciała a jej nie da się wywnioskować z numerków. musisz opisać się od stóp do głowy (dosłownie). -nawet stopy się liczą mogą być tym co chcesz wyeksponować ja mam małe stopy i uwielbiam to podkreślać. są kobiety które chcą zmniejszyć optycznie swoje stopy. po kolei: -szyja jaka długa, smukłą, krótka, brak, gruba - ramiona pulchne, masywne, szczupłe, zbyt chude, szerokie, wąskie, proporcjonalne do bioder(stan przed lustrem i popatrz jak przebiega linia prosta pociągnięta od końca ramion do ziemi przed za biodrami? - piersi duże, małe, proporcjonalne, jędrne, obwisłe itd tu możesz podać rozmiar tylko taki by best bra - talia ( uwaga talia nie jest tam gdzie pępek tylko to twoje najwęższe miejsce od piersi do pasa. oczywiście jak masz taką budowę ciała to może się zbiec pępek i talia. szukaj najwęższego miejsca) pasek w tali: http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.as px/0/460/Kobieta/3a2980e0-84ea-4dd7-99c6-2fe2a66970da_200907 20052455_Talia-43.jpg więc jaka jest? od razu widoczna, głębokie wcięcie, mocno zaznaczona, czy wręcz przeciwnie ciężko ją znaleźć? a może porostu normalna ani duże ani małe wcięcie? - brzuszek i pas wystający, boczki, płaski, wklęsły, coś do zakamuflowania? -biodra szerokie, wąskie, zbyt małe, za duże, proporcjonalne, masywne same biodra nie patrząc na pupę i uda - pupa za duża, wystająca, plaska, okrągła, jędrna, obwisała, za małą - uda masywne, szczupłe, za chude, proporcjonalne, kołki jaką mają linie? - łydki masywne, szczupłe, za chude, proporcjonalne teraz całościowa czy nogi są długie czy krótkie czy proporcjonalne? tułów tak samo za długi czy za krótki? jak skończysz to pisać wybierz swoje zalety i wady. przykładowo uwielbiam swoją talie ale nienawidzę swoich nóg. znajdź co najmniej 3 plusy bo minusów większość z nas potrafi znaleźć bez problemu więcej"

już naprowadziłaś nas na przyczyny dlaczego twarz wygląda starzej. sama miałam (chyba nadal mam:P) anemie. niestety człowiek wygląda z nią niezdrowo, szaro blado. zaczęłaś leczyć więc czekaj na poprawę:) zastanawiałaś się nad zmienną koloru włosów? nie drastycznie ale może z czarnych jak smoła na ciemno czekoladowe. sama piszesz czarne włosy i trupio blada cera. zmniejszmy ten kontrast. przynajmniej na razie dopóki cera nie nabierze rumieńców. a taki zabieg można szybko cofnąć bo akurat na czarno można przefarbować zawsze:) co do uśmiechu nie ma czegoś takiego jak brzydki uśmiech. nie zastanawiaj się co ci się robi na twarzy uśmiechem podbija się świat. uśmiechasz się a ludzie odbierają cię lepiej przyjaźniej. uśmiechem można dużo ktoś przepuści cie w kolejce, ekspedienta lepiej ci doradzi, kelner będzie milszy, listonosz zostawi ci paczkę, szef wybaczy ci spóźnienie, dla mężczyzn uśmiech to pierwszy sygnał do flirtu. Uśmiechnij się! wywalamy z mózgu i pamięci coś o chomikach nie ma czegoś takiego. okej?

Gość pomozeeciee
okej :) szyja- raczej dluga ,smukla ramiona - zbyt szerokie ''męskie'' szczuple piersi - male ale jędrne talia - normalna ,slabo zarysowane wciecie brzuch - plaski , widac zebra:( biodra - wąskie pupa - płaska uda - mimo mojej malej wagi masywne... łydki -zbyt chude tułow i nogi proporcjonalne ... wady - wystajace kosci :( ubrania na mnie nie lezą tylko wisza ,wszystko sie brzydko uklada . zbyt duze stopy . calkowity brak tyłka zalety - plaski brzuszek bez fałdek , ładna szyja , i piersi mimo ze male to sterczace:)

największym twoim problemem jest rozmiar ciuchów wszytko jest za duże i wisi. i prze to twoja figura robi pstryk i znika. wiem że to trudne ale musisz w twoim rozmiarze. nie za duże nie za małe. spróbuj mojego sposobu na dżinsy czyli zara i h&m kids przy twoim wzroście powinny być dobre. kupowanie dżinsów to koszmar prawda wszystkie są za długie i jeszcze za duże a kolana wychodzą ci w połowie łydek. a tam znajdziesz takie których nie będziesz musieć skracać. prawdopodobnie też łapiesz się w pułapkę ubiorę trochę więcej na siebie, luźniej a będę wyglądać na mniejszego chudzielca. niestety to tak nie działa. oversize tak ale to musi być over size z zamierzenia a nie coś co wygląda na większe na tobie. warstwowe ubieranie także tak ale ciuchy w dobrym rozmiarze. zaraz napisze ci co powinnaś nosić przy swojej figurze ale pierwsze chciałabym żebyś znalazła na necie jakieś ciuchy które ci się podobają. nie ważne czy stać cie na nie, czy uważasz że nie będą tobie pasować. wybierz coś co ci się podoba. jakąś kobietę która wygląda jak marzenie według ciebie. pisałaś paris pokaż jak ubrana paris ci się podoba. http://www.cogdziezaile.pl/ http://www.stylistka.pl/ http://www.stylistka.pl/ http://www.luxlux.pl/ http://www.pudelek.pl/ http://www.allegro.pl/ ja pisze ty szukasz:)

chciałabym żebyś jak najczęściej pokazywała swoją piękna długa szyje. jeśli spróbuj je upiąć(tylko nie babciny kok:P). najważniejsze w ubiorze będzie to żeby twoje biodra zrównały się z ramionami. unikaj: - pagonów, - łódkowatych dekoltów, - poduszek, - bufek, - motylkowych rękawków, - dużych szerokich kołnierzy, - małego okrągłego dekoltu, - dekoltu karo. dla twoich piersi i ramion będą dobre: - wszelkiego rodzaju golfy i pól golfy, podkoszulki wiązane przy szyi, stójka itp - podkoszulki polo (możesz postawić kołnierzyk to pokaże twoją szyje) - dekolt woda czyni cuda warstwy materiału układające się z przodu optycznie powiększają biust (i w tych bluzkach będziesz wyglądać bosko) - bardzo cienkie ramiączka - dekolt v, nie zbyt głęboki pozioma linia dzieli klatkę piersiową na pół i powiększa - dekolt do pępka (to co widzisz na czerwonych dywanach) wątpliwości mam co do: - amerykański dekolt odsłonięte plecy przyciągaj wzrok a wiązanie na szyi zbliża piersi do siebie i zaokrągla je ale nie wiem jak za działa na ramiona. pomyśle popatrzę na necie dam znać. a może ty wiesz jak wyglądasz w amerykańskim dekolcie? - jednego ramienia. to bardzo bezpieczny i seksowny krój. każda figura wygląda w nich dobrze. jednak znów nie wiem co z ramionami a nie chce ci źle poradzić. mamy górę teraz biodra. tu w przeciwieństwie do ramion musimy dodać im objętości jednaka znów masz szczupłe łydki więc nie za dużo. sorki muszę gdzieś lecieć, coś zrobić. to nie koniec jeszcze jest dużo tylko napiszę to wieczorem okej?

Gość w HM maja fajne rurki
skórzane po 129 zl - idealne dla chudej i bardzo mlodziezowe...

panie skóro-fetyszysto jak już napisałam ci na innym temacie to nie są skórzane spodnie tylko skóropodobne. jak już piszesz o czymś to przynajmniej wiedz o czym. 2 będą za duże na autorkę a skąd wiem bo sama je mam są na mnie troszkę duże. dobrze (nawet nie idealnie) leżą tylko po praniu. 3 nie mają kieszeni na pupie a przy figurze autorki to nie korzystne 4. maja przeszycia w kolanach nie dla niskiej (sama grzeszę nosząc je ale wiem jak to zlikwidować) dobra kontynuacja od miejsca w którym przerwałam czyli biodra unikaj: - wąskich spódnic maxi - spódnic prostych z góry na dół uważaj na: - bardzo szerokie, marszczone, obszerne spódnic - krój A owszem dodaje to objętości w biodrach jednak łydki będą wtedy jak zapałki. (normalnie poleciałabym ci oba kroje jednak ze względu na dysproporcje między udami a łydkami odpadają. możesz je założyć o ile dodasz objętości łydką za pomocą kozaków, wzorzystych rajstop, podkolanówek wtedy będziesz wyglądać super ale tylko wtedy. ) - kielichy, tulipan (nie mogą być szerokie poza biodrami bo inaczej mamy problem łydek i ud) dla ciebie: - ołówki - rurki, marchewki, cygaretki (nie są bardzo korzystne dla twoich ud ale powieszą cie w biodrach i powinno to się wyeliminować) - proste spodnie - zakładki pasie - paski na biodrach (spróbuj użyć paska materiału jako paska i zawiązać go na kokardę) pupa: unikaj spodni bez kieszeni na pupie, kształt i umiejscowienie kieszeni musisz ocenić obiektywnie sama. nie mogę ci w tym pomóc każdy tyłek każde spodnie to inna bajka talia: nie masz widocznego wcięcia więc optycznie je powiększaj. dzięki temu twoja sylwetka nabierze kobiecych kształtów. unikaj: -prostych bezkształtnych żakietów, kurtek, płaszczy nie podkreślających tali, -marynarki nie mogą być za długie do pasa max bo zaburzą proporcje -workowatych swetrów, -swetrów z grubymi splotami noś: - pasek w tali . w twoim wypadku korzystnie jest nosić pasek na biodrach lub w tali. btw. talia to nie tam gdzie jest pępek ale twoje najwęższe miejsce może ci się to wydawać bardzo wysoko - wcięte w tali żakiety, kurtki, płaszcze jeśli tego nie ma koniecznie dodaj pasek w tali. ogólnie dla ciebie: - błyszczące rzeczy, cekiny nie bój się wcale nie musi to być tandetne. np. złoty top jest ekstra jeśli założysz do niego czarne spodnie i czarny sweterek możesz dodać jakąś złota biżuterie (nie za dużą). -futrzaki teraz są super modne. ok naturalne sporo kosztują ale sztuczne są tanie. -desenie, wzorki np. panterka, kratka, pasy, kwiatki wszytko jednak nie za duże wzory. o podam ci sposób na określenie czy wzór nie jest za duży jeśli nie widzisz tego na oko. ma być max taki jak twoja ściśnięta pięść. jeśli chcesz wyglądać na wyższą noś wzorzyste góry do gładkich dołów. tyle jak na razie przyszło mi do głowy. a ta sukienka z h&m powinna bardzo ładnie na tobie wyglądać: http://files.hm.com/media/products/900/DXL910_78412_13030_61_5815.jpg (jest też czarna i czerwona)

Gość pomozeeciee
nibys - jestes niesamowita :)))) dzis po pracy wkleje u kilka zdjec strojow ktore mi sie podobaja , a w weekend wybiorę sie na zakupy :)

proszę bardzo:) udanych zakupów. napisz proszę czy rady przydały ci się na zakupach.

Gość nic w glowie buu
autorko: zaklaaj leaginsy najlepiej lackowe do tego lane tuniki ..super botki..krotka kurtka lub plaszczyk i bedziesz extra wygladac i mlodziutko:-D

Gość a prpos tych rurek z HM za 129
bardzo fajne ale akurat (chyba wlasnie przez ten brak kieszeni) tez nie bardzo lezaly na mnie! Kupilam wiec uszyte jak jeans moze troche gorsze jakosciowo ale lepiej pasujace na mnie skóropodobne w TERRANOVA za chyba 69 zł. Maja jedna zalete na jesien/zime - nie przemakaja - idealne na deszcz :)

Gość upamy hop hop..
robimy up super temacik

Gość gość
Nie prawda ze blad odmladz, ja w bladzie obrzydliwie is staro wygladam. Mam czarne wlosy I brwi I porcelanowa cere. Lidzie daja mi 26-27 a nie 32. Nosze duzo rozo w makijazu szminki, policzki, I chlodny niebieski. Z wlasnego doswiadczenie wiem ze zly kolor/odzien jest gorszy niz zly fason.... Z regoly Jasna cera odmladza. kolor Rozowy odmladza.