Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8y89y897y8y

Jezeli facet jest przystojny i proporcjonalny to ile conajmiej musi byc wyzszy

Polecane posty

Gość 8y89y897y8y

od kobiety zeby dla Was byl atrakcyjny?? Zalozmy ze ma meska przystojna twarz, fajne cialo to ile cm musi byc od Was wyzszy zebyscie uznaly go za zajebistego?

Gość bhehe blachara jest
zajebista. takie wlasnie powinny byc kobiety, serio :classic_cool:

Fajnie jakby był troszkę wyższy ode mnie. Ciężko byłoby mi zrezygnować z obcasów. Ale zakochana dziewczyna patrzy się na chłopaka innym okiem. Może być brzydki a dla niej i tak jest przystojny 🖐️

Gość alimejkkkaaa
glupi topik ________________- ____ _______________/__l /_l _____________/____v__l ____________/________l ___________/_/________\ ___________V_________\ ___________/_________\ __________/___________\ _________/____________\ _________/____________\ ________/____________/ _______/______l____l_l ______/_______\____\l_ _____/____---- __\____l ____/__/______\_\ ___i ____l__/_______)_\___l ___/___________/_\___\ __/\__________/___\___\ _l _____ _______)__\ ___) ________________- ____ _______________/__l /_l _____________/____v__l ____________/________l ___________/_/________\ ___________V_________\ ___________/_________\ __________/___________\ _________/____________\ _________/____________\ ________/____________/ _______/______l____l_l ______/_______\____\l_ _____/____---- __\____l ____/__/______\_\ ___i ____l__/_______)_\___l ___/___________/_\___\ __/\__________/___\___\ _l _____ _______)__\ ___) _\________\ _\________________- ____ _______________/__l /_l _____________/____v__l ____________/________l ___________/_/________\ ___________V_________\ ___________/_________\ __________/___________\ _________/____________\ _________/____________\ ________/____________/ _______/______l____l_l ______/_______\____\l_ _____/____---- __\____l ____/__/______\_\ ___i ____l__/_______)_\___l ___/___________/_\___\ __/\__________/___\___\ _l _____ _______)__\ ___) _\________\\

Gość galaretka89
jak dla mnie taki co ma np 170 nie jest przystojny , przystojny to wysoki wysportowany super ciałko to jest facet

Gość przystojny to raczej
okreslenie do twarzy

Gość galaretka89
przystojny inaczej atrakcyjny wiec sama twarz nie decyduje czy jest przystojny bo jak bedzie mial fajna twarz a bedzie niski i gruby to tez bedzie przystojny? pfff nie rozsmieszaj mnie...

Gość Iza87
Taki, zeby byl troche wciaz wyzszy ode mnie jak mam na sobie szpilki.

Gość czarnulaaa88
poprostu musi byc wyyyysoki :)

Gość przystojny to raczej
no nie wiem dla mnie i moich kolezanek przystojny to raczej facet z fajnymi rysami, oczami.. DO tego moze byc wysoki sredni lub nizszy

Gość llubie wysokich i seks z nimi
no z 8-15 cm

Gość szklankamleka69
wybacz ale facet ponizej 176 jak dla mnie i wielu wielu kobiet moze byc jedynie imitacja faceta...

Gość wybacz ale taka tak
znam multum facetow ze wzrostem okolo 175 o niebo seksowniejszych i przystojniejszych niz np 190 cm "informatyk z politechniki" :D ;)

Gość szklankamleka69
zdarzaja sie wyjatki ale bardzo rzadko

Gość wybacz ale taka tak
to chyba zyjemy po 2och roznych stronach globu :D :)

Gość szklankamleka a ty ile
sama masz cm? bo to chyba od tego glownie zalezy jak postrzegamy inne osoby bo wysoki niski to pojecie wzgledne

Gość szklankamleka69
zawsze znajdzie sie jakis pasztet i ze wzrostem 190 ale mowimy tu o przystojniakach...to ze ma 190 nie znaczy ze juz jest zajebisty o nie nieee

Gość szklankamleka69
171 mam :)

Gość szklankamleka69
byc moze dla kobiety ktora ma 160 cm taki facet 175 bedzie juz wysoki

Gość szklankamleka a ty ile
no to juz wszystko jasne ;)

Gość nibylandiaaa
Moizm zdaniem to zalezy od tego ile ma sama kobieta:) Ale jest u mnie w szkole taki chlopak ma chyba ze 175 wlasnie, ale mowie wam jest taki orzystojny, ma takie oczy:) i w sumie cialo tez ze leci na niego pol szkoly, i te wysokie i te niskie. Ja zreszta tez :classic_cool: ale mnie chyba nawet nie zna :(