Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka123456

sylwester 2011

Polecane posty

W tym roku chciałabym wybrac się w góry.... Tylko zależy mi, zeby znaleźć jakieś fajne miejsce, gdzie będzie organizowany bal. Dobre jedzenie, muzyka, okrągłe stoły... Może moglibyście polecić coś ciekawego? Ewentualnie jak macie jakieś sprawdzone miejsca w innych regionach, to też piszcie :)

Gość wisnie i czeresnie
To chyba 2010?:D🖐️

Gość wisnie i czeresnie
ps:chyba jest juz za pozno;)

Dlaczego za późno? Przeglądam ofertki w internecie i na wiele imprez są jeszcze miejsca... Tylko, ze nie mogę sie zdecydować i chciałabym coś poleconego... Nigdy nie byłam jeszcze na takim "prawdziwym" balu sylwestrowym i dlatego zależy mi, żeby było fajnie :)

Gość sajhjk
no co ty u nas na wsi zawsze są wolne miejsca

Gość galaretka89
chyba zartujesz z tym ze za pozno hehe dopiero zaczna sie sypac rozne fajne oferty na sylwka ja tam sie nie spiesze tez bym chciala w góry albo do pragi :) ale jeszcze poczekam:)

Gość Pozdrawiam www.start.zakopane.
Jak najbardziej :) Serdecznie zapraszam Państwa do spędzenia tegorocznego Sylwestra w Zakopanym, w Ośrodku wypoczynkowym Start. 5 dniowy pobyt z posiłkami, balem sylwestrowym i kuligiem w cenie, będzie fantastyczną rozrywką dla pary, singli lub grupy przyjaciół. Atrakcyjne usytuowanie obiektu, bliskość szlaków narciarskich, spacerowych wycieczkowych, oraz zaledwie 200 metrów do Krupówek, sprawi że spędzą tu Państwo cudowny czas.

Gość troche pozno sie obudzilas
chyba ze masz fortune do wydania to spoko ja sylwka w gorach na nartach w chacie itd klepie juz wsierpniu, a to i tak nie njawczesniej

Gość troche pozno sie obudzilas
przepraszma jaka cena tego sylwestra w zakpcu ??

Gość innowacjapielęgnacja
No dokładnie to 2010/2011

Gość innowacjapielęgnacja
tosz to będzie 2011/12 :D

Gość Monika_25
ja w tym roku wybieram się na narty do Austrii już sobie zarezerwowałam nocleg na tej stronie www.interhome.pl konkretnie jadę do najpopularniejszego ośrodka narciarskiego w Austrii, Salzburg, w tych klimatach też spędzę Sylwestra, już się nie mogę doczekać