Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Marcin

Widziałem się w lustrze u fryzjera- jestem brzydalem !!! :(

Polecane posty

Gość Załamany Marcin

dawno tam nie bylem ,ponad pol roku , wydawalo mi sie ze jestem przecietny... dzis sie sobie przyjrzalem bo czekalem w kolejce ... jedno oko mam wieksze od drugiego , brwi mi opadaja ,wygladac jak nacpany . Brzydki nos , tłusta twarz -taka okrągla - a ja kurva chudy jestem ! :( do tego zaczynaja mi sie robic zakola ... ZLy jestem ,na siebi9e ,na rodzicow ze mnie zrobili ,na caly swiat :( Moja samoocena spadla juz na samo dno ;(

Gość Załamany Marcin
strasznie smieszne... wiem gdzie byłem i co widzialem :o

Gość tak niewiele chce..
Ja też zawsze w lustrze u fryzjera jak się widzę to myślę, że jestem największym brzydalem, a raczej brzydulą na świecie... W domu jakoś inaczej się widzę, nie wiem czemu... buu.

Gość Załamany Marcin
no własnie ...mam w kuchni male lsutro i w nim nie wygladam zle ...czasem nawet fajnie. a tam ? omg ... znalazlem z 10 miejsc do poprawy u chirurga ...ale nie mam za co :|

Gość kurwajebanawdupemac
stary.. ty narzekasz na twarz? a co ja mam powiedziec.... mam 170cm, MAM GARBA!!! , końskie zęby do tego głupi, nie potrafie sie na niczym skupic i obecnie zajebiscie załamany psychicznie....

może to jak na zdjęciach, jestem niefotogeniczny , cholery można dostać, jak sie patrzy na swoje zdjęcia...

Gość Załamany Marcin
zostaję mi ciułać i zbierac na lekarza ..

w lustrze jest lewy, a na zdjęciu prawy i dlatego przyzwyczajeni do lustra nie bardzo nam sie podoba na zdjęciu.

Gość Załamany Marcin
tzn chodzi o prawy i lewy profil ? bo gdzies czytalem ze sie roznia

Gość p[ogodz sie z tym
Pogódz sie z tym chłopie albo zbieraj na plastyka... ja juz olalem to ze mam morde jak mops i bede sam :(

Gość Załamany Marcin
te oczy to pewnie dlatego, że z moim kumplem Abdulem wczoraj jaraliśmy ziółko, on potem mi pokazał jaki jest męski :)

Gość Załamany Marcin
wiedzialem ,ze jestem nieatrakcyjy... ale zrozumialem ,ze brzydki !! a to roznica.

Gość Załamany Marcin
spadaj podszywie:)

Gość Załamany Marcin
kupie brać kompiele z moimi czarnymi ziomalami

Gość Załamany Marcin
zapiszę się do PISu i będę konsekrował swoje prawictwo. Może wybiorą mnie drugim prezesem :classic_cool: Wtedy wszystkie laski moje :classic_cool:

Gość prawdziwa twarz
jest na fotce lub w kamerze. Lustro nie pokazuje prawdy, a szkoda, bo w lustrze tylko wyglądam znosnie. Ostatnio mam kamerkę i się ogląam i mam krzywą brode i to bardzo, a wlustrze jakoś tego nie widziałam:-( ale to prawda, bo kosmetyczka jakies 5 lat temu tez mi o tym mówiła

Gość odezwe sie i ja
Racja lustra klamia. najlepiej sprawdzic jak sie wyglada w taki sposob : z tylu jednolite tło - najlepiej białe . Bez ostrego swiata , w zwykly dzien , aparat przed twarz ze 20 -30 cm . jedno z fleszem drugie bez flesza.... wtedy widac niedoskonalosci... ja w ten sposob dowiedzialam sie ,ze mam tez krzywe oczy , i jakas dziwna brode z jednej strony wglebienie z drugiej nie i oczywiscie nos jak kulfon

Gość Załamany Marcin
Widzialem sie !!! w domu wygladam calkiem normalnie . Nie widac tych krzywych oczu dziwnych ust itp... zawsze mnie brat strzygł ... dzis sie wybralem do salonu i tak lustra wszedzie ... od sufitu do podglogi..

Gość Załamany Marcin
zle sie wyrazilem :D

Gość 2 live 2 die
rzeczy nieprzypadkowo są takie jakie są

Gość Załamany Marcin
jest salon po boku miejsca do siedzenia ... i 4 stanowiska. i przed nimi takie wielkie lustra:) do tego od siedzenia przy kompie mam dziwna psotawe - jak zgarbiony chodze