Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fantazyyyy

czemu trafiam na debili,idiotow?

Polecane posty

Już nie mam sił..Byłam prawie 4 lata z facetem - ten przy końcu naszej znajomości zaczął traktować mnie jak szm*tę, prześladować - nie pozwalał mi nigdzie wychodzić bez niego , nawet z koleżankami. Kiedy zerwałam oczywiście nie dawał mi spokoju i odgrażał się, doszło nawet do rękoczynów z jego strony, horror. Teraz 2 lata byłam szczęśliwa z kimś , kto był dla mnie nie lada oparciem. I co? Już 3 razy po pijaku zwyzywał mnie, raz przy mojej rodzinie. Zachowywał się jak opętany, krzyczał , że mnei nei kocha itp. Pierwszy raz - ok, wybaczyłam, drugim razem było ciężej. Ale uwierzyłam. Teraz sytuacja znowu się powtarza. Oficjalnie niby koniec - przyszedł po pijaku i zrobił mi awanturę, po czym wysłał mi smsa, że nie chce żadnego kontaktu ze mną. Dziś pewnie żałuje , ale nie pisze- pewnie mu wstyd. Dodam jeszcze, że on nie jest żadnym żulem, pije tylko od czasu do czasu, co jak widać mu nie służy. A wszystkie 3 sytuacje działy się w ciągu ostatnich 3 lat, ostatnia 2 dni temu. Ja jednak już swoje przeżyłam, chciałabym go kopnąć w d*pę!! Sęk w tym, że go kocham. K*rw, czemu jestem taka naiwna:/

tylko ze on zawsze byl bardzo oddany/pomocny itp. Problem pojawia sie wraz z alkoholem. Nie wiem co robic, mam naprawde ciezki czas w sferze zawodowej a tu jeszcze to. Teraz siedze na kafeterii i prosze o rady:( ku*wa, ja tego nie rozumiem jak komus tak szajba moze odbijac po %.

Gość takich mozna tylko kopac w dup
e kiedy wyjdzie ich popapranie, popaprancy na dziwki

Gość takich mozna tylko kopac w dup
wskaz mu terapie odwykowa, ew.podaj adres AA i nic wiecej

Gość pozbadz sie chwasta chyba
ze lubisz byc workiem treningowym jakby mnie facet uderzyl raz to by juz mnie nie zobaczyl

Ja po alkohlu robie sie straszna wariatka. Nie chodze i sie nie obsciskuje, ale robie sie bardziej agresywna i nadasana. Wiem jaka przykrosc mu to sprawialo, wiec teraz wiedzac jaka szajba mi odbija, pije po prostu mniej i staram sie kontrolowac. Wiec, jesli Cie wyzywa i traktuje tak jak to opisalas, niech w ogole przestanie pic.

wiedział, ze po pijaku nie ma mi sie na oczy pokazywac. jednak zaplanowalismy wspolna noc, naprawde wszystko przygotowalam idealnie, a on po prostu wszystko zepsul. nie palilam juz jakis czas a po zajsciu wypalilam 11 fajek przez te noc:/ :pozbadz sie chwasta" - on mnie nie uderzyl nigdy, to poprzedni chlopak

a teraz co? debil nie odzywa sie. Zawsze bylo tak ze jak cos zrobil to bylo mu wstyd i pisal po jakims czasie, potem bylo ideanie - az znowu sie napil. Ja tego nei rozumiem. Inne dziewczyny zdradzaja chlopakow, a ci lataja za nimi jak za boginiami robiac wszystko, by zostaly(znam pare takich przypadkow) a ja chce tylko stabilizacji, bezpieczenstwa i ciepla, placac tym samym. Nie jestem jakas szkaradna, od zawsze mowiono mi , ze jestem piekna, wyjatkowej urody itp. (pisze to tylko po to , by uprzedzic zlosliwe komentarze , ze pewnie nie mam oka czt zebow itp.), ukonczylam 2 fakultety, bylam zawsze najlepsza studentka i co z tego:/ jak sie nie ma szczescia w milosci i jest sie naiwnym. chyba msuze isc do psychologa.

Jesli sama nie bedziesz sie szanowac, nikt Cie nie bedzie szanowac. A pozwalajac na takie traktowanie wobec siebie sie nie szanujesz. Facet ma wyrazny problem z alkoholem, niewazne czy pije codzinnie czy raz na kilka miesiecy. Ja dalabym sobie spokoj.

Gość stara zolza
a musisz byc z tym ostatnim nabykiem? Skoro to wariat po alkoholu, to jaka gwarancja , ze nie bedzie sie to powtarzac.Teraz zwyzywa a za jakis czas da po twarzy za byle co. Musisz wybierac jakis zrytych facetow.Zaden nie jest taki jak byc powinien. Moze podziekuj za towarzystwo tego pana. Poczytaj duzo lektury na temat wlasciwego wyboru partnera . Jesli sama nie masz madrosci zyciowej, wesprzyj sie literatura. A i jeszcze jedno, nie chwal sie swoimi porazkami,nastepnemu partnerowi, bo to zle swiadczy o twojej madrosci, intuicji i spostrzegawczosci. Studia nie maja nic do rzeczy. Mozesz byc dobra w pracy ale kompletnie nie umiec ulozyc sobie zycia. Do tego trzeba miec duzo ROZUMU-niestety nie kazdy go ma. .

Gość 2 live 2 die
czemu trafiasz na debili, idiotów? - bo takich SZUKASZ