Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo normalna osoba ;)

Problem z obraniem zawodowej drogi..............

Polecane posty

Nie oczekuję, że wybierzecie ją za mnie :P Chcę tylko przeczytać kilka komentarzy na ten temat. W tej chwili jest taka sytuacja, że nie mogę podjąć pracy. Musiałam też zrezygnować ze studiów. Jedyną możliwością, abym mogła się dalej rozwijać było pójście do cosinusa na zaoczną administrację. Nie wiem teraz na ile sytuacja mi pozwoli i kiedy to wszystko się unormuje i będę mogła pójść do pracy. Teraz mam 21 lat. Kiedy skończę administracje w policealnej będę miała 23 lata + kilka tygodni praktyk (chyba, ze ta moja sytuacja się unormuje i pójdę do pracy chociażby na zlecenie). Wtedy mam nadzieję, ze już wszystko w domu będzie dobrze. Chcę iść na studia na politologię, znaczy się wpłacę kasę ma rekrutację. Równocześnie chcę się zapisać na jeszcze jeden kierunek w cosinusie na rachunkowość. I teraz jest tak. W wakacje za dwa lata na pewno będę szukać jakiejś pracy. Jeśli znajdę pracę stałą i będzie wiadomo, że się w niej utrzymam to zrezygnuję z politologii i zostanie mi tylko cosinus. Jak skończę tego cosinusa to wtedy pójdę na zaoczne studia na ekonomię. Jeśli natomiast nie znajdę takiej pracy, to na politologię pójdę. Znajdę sobie jakąś pracę zlecenie bądź korepetycje i będę to robić razem z cosinusem, a później zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Co o tym myślicie?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkp
zostań prostytutką

Mowy nie ma ;P A i jeszcze mi coś do głowy przyszło teraz. Jak jeszcze będę robić tą politologię to jak skończę cosinusa, to zacznę historie jeszcze. i wtedy popracuję sobie na weekendy.

Ja wiem, że to wygląda wszystko chaotycznie, ale jestem dopiero na etapie rozmyślania nad tym wszystkim. Lubię mieć plan A i B.

Gość Eklerekekler
idz sie zalic matce

Gdzie ja tu się żalę ? Ja tylko tutaj przestawiłam swój pierwotny plan.

Sorry, ale nie korzystam z usług wróżek.

POMOCY RATUNKU BO JA SIE ZABIJE!

LUDZIE! JA TUTAJ JESTEM A NIE W PODłODZE!

ja proszę was o zabranie głosu w tym temacie!

Gość juscibym
jebnij sie na line a nie tu normalnym ludziom dupe zawracasz... ksiedza w konfesjonale zapytaj :o 🖐️

Gość bele de jour
napisz to w punktach bo nic nie rozumiem

Gość CHORA NA SIEBIE
Uff chociaż jedna osoba..... Ok napiszę w punktach: Tak w skrócie napiszę. 1. Obecnie uczę się Cosinusie na administracji. Z powodów rodzinnych nie mogę teraz podjąć pracy, musiałam też zrezygnować ze studiów. Jedynie ten cosinus wchodzi teraz w grę. Mam teraz 21 lat. 2. Kiedy skończę administrację będę miała 23 lata i kilka tygodni praktyk. Mam nadzieję, że przez ten czas ta sytuacja się unormuje i będę mogła znaleźć pracę. Teraz najważniejsze. 3. Złożę dokumenty na dzienną politologię i w między czasie złożę dokumenty na kolejny kierunek w cosinusie rachunkowość. a) jeśli przez ten czas znajdę dobrze płatną pracę i będę wiedziała, że się w niej utrzymam na dłużej, to rezygnuję z politologii i zostanie mi sam cosinus. Po skończeniu rachunkowości pójdę na studia zaoczne na ekonomię. b) jeśli nie znajdę stałej pracy to zrobię i politologię i cosinusa. w między czasie jak już skończe cosinusa dołożę sobie jeszcze jeden kierunek dzienny historię. oczywiście te plany są jeszcze niedopracowane...