Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana maama

Ciągle płacze po szczepieniu. CO TO?

Polecane posty

Gość Załamana maama

Synek 6tyg. dziś poraz pierwszy szczepiony w przychodni i nigdy tak jak dziś się nie zachowywał! Płacze mocno i dużo, uspokaja się tylko jak go tulę, noszę. Mocno mi w tych rękach zaśnie, a i tak przy próbie odłożenia go zaczyna płakać. Dwa razy się zaniósł. Co robić. Podać paracetamol?

a ma temp?moja mlodsza tez tak reagowala po pierwszym szczepieniu,miala temperature,podalam paracetamol i tulilam caly czas,przeszlo po kilku godzinach.

Gość Załamana maama
Nie ma temp. ale jest jakiś taki blady albo już sobie wkręcam

Gość ollllllo
czasami dzieci tak reaguja, daj mu paracetamol

Gość Załamana maama
Naczytałam się o płaczu krzyku mózgowym. Popłakałam się! Tyle, że mój maluch i jego płacz da sie utulić, ukoić, mimo to nawet jak yule co jakiś czas na chwilke zaczyna plakac, krzyczeć

Gość maska zorro
No tak to jest jak sie szczepi tak male dzieci.... dalej sobie szczepcie i piszcie o nieszkodliweosci szczepionek....

nos go, tul do siebie,niech czuje twoja bliskosc,podaj paracetamol,mojej pomoglo gdy nosilam ja w pozycji pionowej z nozkami podkulonymi,jakkarmisz piersia to go czesto przystawiaj,nie martw sie bedzie dobrze;)

Gość tak właśnie przebiega
krzyk mózgu... moja córka też tak miała, była drażliwa, niby się uspokajała, ale za chwilkę znowu płacz. ciągle nosiłam na rękach, płakałam razem z nią, widziałam jak się męczyła, powiedziałam dość. teraz ma dwa lata i ostatnią szczepionkę ok. 4 m-ca życia. nie zafunduję dziecku męczarni...

Gość johnsonn babyy
to normalne