Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianna111111

co myślicie o takim typie urody?

Polecane posty

Gość adrianna111111

Pytanie głównie do facetów, ale kobiety też się mogą wypowiadać ;) Co myślicie o naturalnych blondynkach (jasny blond), z długimi włosami, szczupłe, o typie urody Dody? Jestem w sumie do niej podobna z twarzy, jak na tym zdjęciu: http://www.woomer.pl/images/180/2.jpg Tyle, że ja mam ciemniejsze włosy, bo nie farbuję. Przypominam też trochę Shakirę: http://www.topnews.in/files/Shakira_4.jpg Co myślicie o takich dziewczynach? Podobają się wam?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz, mowiac tak typ taki, taki, przypominam ta i ta... to trudno i tak mi sobie ciebie wyobrazic ;)

Gość adrianna111111
No podobna jestem do nich ;) Z twarzy, tyle, że włosy mam ciemniejsze, bo naturalny blond Nie chodzi mi o mnie, tylko o taki typ urody :) swojego zdj tu nie zamieszczę

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z tym ze doda i shakira maja calkowice inny typ urody. shakira jets ok delikatna, arabska uroda. doda raczej ostra, wyrazne rysy

Gość adrianna111111
ale mam tyłek jak szafa cztwrodrzwiowa :)

Gość Le Merde
dziewczyno ty chyba jesteś głupia. te 2 zdjęcia przedstawiają nieco inny typ urody 1 zdj. doda proste włosy blond jakby zniszczone, złe umalowanie. wulgarny wygląd 2 zd. shakira włosy kręcone. bardzo ładna twarz na tym zdjęciu, wręcz piękny typ twarzy. (osobiście nie pasuje mi ta mina dziwki)

Gość Beatkowiec
niezłe kurwiszcza