Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeaTree

Matura 2011- Matematykaa

Polecane posty

Obowiązkowa matura z matematyki, której tak bardzo się wszyscy obawiali, wcale nie poszła źle maturzystom, którzy ja musieli zdawać.Trzeba przyznać, że podstawowa matematyka była dosyć łatwa i ogólnie nie było trudna ja zdać. Jak myslicie, czy tak samo będzie w tym roku?Czy maturzyści 2011 tez dostaną taką łatwą maturkę z matematyki?;) Czy może podniosą poziom trudności? Nie ukrywam, że marze o takiej łatwej wersji dla głąbów, bo z matematyki jestem cieniasem, a do tego leniem śmierdzącym, więc liczę, że matura z matmy w tym roku będzie tak smao łatwa jak w poprzednim:) A wy co myślicie na ten temat?

Na pewno nie będzie łatwiejsza, a w tym roku zrobili łatwiejszą, bo to był 1 rocznik, który zdawał od 25 lat ;)

Moja matematyczka mówiła, że może być trudniejsza, i na pewno będzie, ale zapewne w tak niewielkim stopniu, że nawet tego nie odczujemy. Cóż, zobaczymy ;) Ja tez jestem tegoroczną maturzystką i też cienka z matmy ;)

Trochę się boje tej matury, ale staram sie myśleć pozytywnie, że ją zdam:) orłem z matematyki nigdy nie byłam, ale zawsze jakoś wyciskałam 3 na koniec, więc chyba jakimś totalnym gamoniem też nie jestem...mam nadzieję, ze zdam.ale mimo to się stresuje. Wiem, że aby dobrze umieć i rozumieć matemtyke trzeba ćwiczyć duzo zadań, a ja nie mam na to wystarczająco czasu, bo wazniejsza jest dla mnie nauka z innych przedmiotów, któe chce zdac na rozszerzeniu.Od czasu do czasu sobie cos powtarzam i robię troche zadań...mam nadzieję ze to wystarczy aby po prostu zdać:)

Gość drogakostkacukru
hej wszystkim ;) też będę zdawała maturę w tym roku. okropnie się boję, szczególnie matematyki ;/ chociaż ustna będzie największym stresem, najbardziej z angielskiego, bo nie wiadomo na jaki zestaw się trafi. liczę, że poziom z matematyki jeśli będzie trudniejszy to w nieznacznym stopniu. nauczyciele w mojej szkole mówią, że nie powinni dać trudnej, bo wtedy bardzo dużo osób by nie zdało. nie okłamujmy się, ale wiele jest osób które nie lubią matematyki i nie wiążą z nią przyszłości ;)