Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihi

mieszkanie Council Walia male pytanko

Polecane posty

Gość hihihihi

Witajcie!! Otoz mam bardzo wazne pytanie dot. council w UK Chciala bym postarac sie o mieszkanie jednak puki co mieszkam u rodziny, bank itp maja ten adres. Jednak rodzina nie chce abym podawala w councilu ze mieszkam u nich bo boja sie ze jak council sie dowie to wplynie ich zamieszkiwanie lokum komunalnego. Czy słusznie? Co zrobic jesli oni nie zgadzaja sie by podac ich adres...

Gość hihihihi
chętnie zamieszkam z jakimiś czarnoskórymi z dużymi pałkami lub z innymi ciapatymi

Gość TAK, MYSLE
ze oni nie powinni podnajmowac mieszkania ktore wynajmuja od councilu dlatego nie chca zebys podawala ten adres

Gość hihihihi
no ja wiem dlaczego sie oni boja ale zastanawiam sie czy council by sie przyczepil czy nie bo mieszkamy u kuzyna . I co zrobic jesli to jest moj jedyny adres a nie moge go podac??????????? bo w kropce przez to jestem...

Gość TAK, MYSLE
z drugiej strony jesli w tym domu zamieszkuje odpowiednia ilosc osob w stosunku do ilosci sypialni to jedna wiecej, szczegolnie jesli to rodzina/gosc nie powinna miec znaczenia. Co innego gdybys np. zajmowala np.wolny pokoj w takim domu

Gość hihihihi
pokoj ma 2 ypialnie, rodzina 2 dzieci 6 i 2 lata. my ( ja z partnerem) spimy w livingroomie. Nie jet to odpowiednia ilosc pokoi. Co tu robic:(? Wynajela bym cos ale ja chce maly flat a nie ma nigdzie 1 bedroomu a jak jest to na wygwizdowie... slyszalam dzisiaj o czyms innym nizcouncil... nie wiem jak to sie pisze ale wymawia sie chyba Gualia.. ponoc tez mozna wynajac mieszkanie tak jak w councilu...

Gość hihihihi
a mogla bym podac adres znajomego??? np?