Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meerii

Seks podczas miesiączki!

Polecane posty

Gość meerii

Często uprawiam seks podczas miesiączki, mój facet sie nie brzydzi więc jest super. Wychodze z założenia że podczas okresu nie można zajść w ciąże. Czy się myle? Czy ktoś tego próbował? Super jest tak bez gumki i kiedy facet się obficie spuszcza do środka. Nigdy nie załszłam tak w ciąże ,ale pytam sie bo mam nadzieje że się nie myle i takie postępowanie nie grozi ciążą???

Gość meerii
no właśnie mam z tym problem, przez tą metode kalendarzykową zaszłam w ciąże. Jak ktoś może niech mi wytłumaczy kiedy można to robić bez wiekszego ryzyka? I jak sie liczy te dni płodne itd???

Metoda kalendarzykowa to metoda planowania ciąży, a nie zapobiegania. Cykl zawsze może Ci się rozregulować i wtedy wyliczenia można sobie w dupę wsadzić. Napisz ile trwa Twój cykl.

Gość meerii
Nie mam pojęcia bo mam nieregularny okres:) Myslałam że kochanie sie w okres to idealna metoda ,żeby robić to bez gumki... no cóż

Jeśli masz nieregularny okres to absolutnie nie jest to metoda dla Ciebie. Jak ktoś ma bardzo regularny okres to w ostateczności może podjąć ryzyko. Ale przy nieregularnej miesiączce to bez sensu. Polecam tabletki ;)

Gość zlozyli wypowiedzenie.
ja tak robie zawsze sie mu pozwalam spuscic w 1 dzien okresu i nie zaciazylam jeszcze :) a metoda kalenarzykowa byla ok,2 lata liczylam kiedy mam dni plodne i nie wpadlam az raz sie przeziebilam...i cykl sie rozwalil a ja zaciazylam :) ale w sumie i tak najwyzsza pora to byla :) a teraz najwyzsza pora na 2 ale na razie sie nie staram :) zobaczymy wpadne to wpadne :) cykle mam 25 dniowe.

Gość meerii
Mój cykl trwa jakies 30 dni a czasem wiecej, wiec myśle ze podczas miesiączki nie zajdę w ciąże. Robiłam już to wiele razy podczas okresu i nie zaszłam w ciąże.

Gość stradamus kabala
Jak to jest, że faceci nie brzydzą się uprawiać seksu podczas miesiączki? Nie odstręcza ich to, że po wszystkim wyjmą takiego ubrudzonego i ociekającego krwią??

Gość hykhghgryd
Autorko można zajść w ciążę kochając sie podczas okresu. Ja dzięki temu jestem już w 18 tygodniu:D

Oj tam od razu wyuzdanie :p Wyuzdanie brzmi jakoś tak obraźliwie :classic_cool: :p :D Mniejszych nie używam :classic_cool: Czekają sobie spokojnie na spotkanie z koleżanką :p

http://www.youtube.com/watch?v=ZgM-sf0sF5k Kto był na koncercie Budgie w Hali Ludowej we Wrocławiu.To już chyba ze 28 -29 lat będzie .Nigdy tego koncertu i szczególnie tego nagrania nie zapomnę.Zdoiłem się lalce w usta jakbym wylał z ćwiartkę śmietany wprost z butelki a że w kuluarach było już jasno musiałem ją wytrzeć koszulką z braku chusteczek. 20.11 znów mnie odwiedzą,szkoda że to nie będzie Hala Stulecia