Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena531

Co robic zeby uczucie nie wygaslo?

Polecane posty

Gość magdalena531

Mam do was takie pytanie: Jak myslicie? co trzeba robic zeby w zwiazek nie wdala sie rutyna? Oczywiscie ze zawsze bedzie ale chodzi mi o to zeby... byla mniejsza. Zeby ludzie byli ze soba dalej z milosci a nie z przyzwyczajenia. Macie jakas recepte na to? Ja jestem ze swoim chlopakiem 2 lata i czasami zabieram go gdzies, staram sie z nim aktywnie spedzac czas, ale dawkowac wszytsko po rowno czyli czasmai spedzmay czas leniąc sie na kanapie ogladajac filmy a czasami na imprezie ze znajomymi, wycieczkach lub innych wypadach. Kolezanka mowila miz e to jets dobre ale tez ze druga osoba moze zorientowac sie, ze za bardzo sie starasz, ze ma Cie w garsci. Takze wolalabym znac wasze zdanie na ten temat. Pozdrawiam :)

Gość Tak, ja - a bo co?
Ja sie tym w ogole nie przejmuje. Zyje jak chce i tak, by zyc jak najpelniej. Jestem soba.

Gość adastra***
No jesli twoj facet cie nigdzie nie zabiera, tylko ty jego to niedobrze :o

Gość magdalena531
nie no on mnie czasami tez :) Wlasnie pzrez ostatnie miesiace ja pracowalam, tylko ja zarabialam wiec moglam go zabiuerac ale powiedzial miz e wyplywa na kontrakt i jak przyplynie z rejsu to sobie gdzies pojedziemy :) powiedzial ze robi to dla nas

Gość to prawda ze
jak bedziesz o tym tak natarczywie myslec to sie zepsuje :) takze nie mysl o tym, jestes teraz szczesliwa to dobrze, nie przywoluj podswiadomie rozpadu zwiazku

Gość lucyperiada
A ile Wy macie lat?

Gość magdalena531
mamy po 22 lata :)

Gość ernan pospolity
o to muszą sie starac dwie osoby , nie tylko Ty