Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hohland

Mój facet ma 26 lat i zero ochoty na sex :(

Polecane posty

Gość hohland

Za chwilę Nasz związek się rozwali... Ja mam ochote... tęsknie za przytulaniem... sexem... gdy chce odejśc on walczy o mnie twierdzi,że kocha... Co się dzieje?

Gość branja717
mój ma 25 lat, ale również nie ma ochoty. znaczy, twierdzi ze chciałby, ale nigdy nie ma czasu, jest zmęczony, albo takie tam... a ja oszaleję zaraz :( bo brakuje mi jego bliskości..

Gość hohland
pytałam... mówił,że nie mamy warunków... to fakt on mieszka w bloku ciasnym gdzie wszystko słychac a ja w domu ale pełno ludzi jest ciagle ktos przychodzi... ale przeciez jest cos takiego jak mlodziencze szalenstwo szybki numerek... a w nocy jak spia wszyscy tez by mozna bylo... nierozumiem co robic mam ochote az odejsc

Gość hohland
nigdy Go nie zdradzilam ale brakuje mi sexu :( a jestem podobno bardzo atrakcyjna kobieta mam powodzenie

Gość branja717
ja z moim chłopakiem mieszkamy u naszych rodziców. mamy małe mieszkanie- 3 pokojowe a jest nas z moją rodziną siedmioro, ale zdarza nam sie czasem pobaraszkować. nie widzę przeszkód u Was. nawet jeśli całymi dniami pracuje, widujecie się tylko wieczorem, przecież możecie się trochę rozerwać gdzieś na spacerze, albo w samochodzie, jadąc gdzieś.

Gość hohland
branja717 ja dobrze wiem o tym... powiedzice co uwazacie na ten temat? co sie dzieje?

Gość hohland
co ja mam robic :(

Gość hykhghgryd
Mój ma też 26 lat i był czas kiedy nie miał ochoty na seks ale się wszystko zmieniło. Przyczyną była praca i zmęczenie. Może po prostu wasi mężczyźni mają dosć cieżką pracę?