Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaffffftfuuuuuuuuu

czy pod koniec dnia macie czyste pipki?

Polecane posty

bo ja mam jakies biale osady miedzy wargami...to zakazenie czy normal?

Gość delikatnaaaaaaaa.
ja też takie mam;|

to tzreba leczyc?

Gość szatanica złośnica
to grzybica...jutro do ginekologa

chodze do ginki, powiedziala ze nie ma grzybicy, jedynie zakazenie bakteryjne...biore tabletki, ale jakos nie pomagaja..

Gość delikatnaaaaaaaa.
ale skad sie to bierze? przeciez kapie sie i zmieniam bielizne codziennie. uzywam plynu do higieny intymnej. tez codziennie;p

Gość Angellss22 to wspolczuje
przez takie czeste przemywanie sie plynami itp wyplukuje sie flore bakteryjna ktora chroni drogi moczowe i okolice przed zakazeniami, zlymi bakteriami itp itd 😴

no wlasnie skad? ja jestem dziewica, nie chodze na basen, nie mam pojecia skad to moze byc..w takim wypadku, czy moglabym zaczac wspolzycie? czy musze to wyleczyc jakos...ale przyznaje sie ze nie bardzo wiem jak..

Gość Angellss22 to wspolczuje
ja mialam juz 3 ginekologow i kazdy z nich odradzal takie czeste podmywanie sie i uzywanie chusteczek do higieny intymnej, ale rob co chcesz, to twoja pipa nie moja :)

a mozecie polecic jakis dobry lek na to?

Gość gingologa
to normalne jest (jesli nie swedzi i nie pieka wargi), po calym dniu to zadna grzybica.to mastka jest taka sama jaka zbiera sie u facetow eh specjalistki;)

Gość ale se jaja robicie
z dziewczyny. To białe między wargami to jest normalny osad o ile nie masz przy tym zaczerwieniania i swędzenia, jak weźmiesz to dotkniesz palcami to jest to tłuste- jest to coś a la woskowina w uszach tylko biała, chroni tą wrażliwą skórę przed otarciami -działa jak ochronny krem Co do podmywania to raz dziennie max dwa razy dziennie inaczej się wyjaławia organizm i możesz dostawać stanów zapalnych . I powie to KAŻDY ginekolog, wiec współczuje Ci ze masz takiego niedouczonego lekarza ANGELLSS -no chyba ze to twoje własne urojenia. Co do chusteczek do higieny intymnej - wole korzystać z bidetu i szarego mydła niż z chemii w postaci chusteczek ,to nic dobrego

Gość matkapolka18292928811
ja też tak mam dlatego bioe prysznic 2 razy dziennie i nie obejdzie się bez wkładki higienicznej zmienianej 2 razy dziennie

Gość kachnajot
ja mam czystą, bo jestem po prysznicu.

Gość i sie dziwia ze coraz
wiecej pedaukow:D

no nic mnie nie swedzi...ale moja ginka i tak mi mowi ze mam zapalenie..ja nie wiem jak to sie objawia bo poza tymi grudkami nic sie nie dzieje..nic mnie nie piecze ani nic....a ona zawsze ledwo tylko spojrzy i juz mi przepisuje flumycol , ginalgin i clotrimazolum wlasnie..musze znowu zaczac sie smarowac bo przez ostatni miesiac zapomnialam ..