Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shianna04

Zjawiska paranormalne, duchy... wierzyć-nie wierzyć??

Polecane posty

Mieliscie kiedys jakies dziwne przezycia?? duchy itp?? macie jakies ciekawe zdjecia/filmy?? Opowiedzcie swoje historie :)

Gość kiedys przebudziłam się
jakos za pare minut 5 rano, nie przez jakis halas, po prostu jakbym sie wyspala, polezalam kilka minut i nagle wsrod zamskotek na polce zaczela mi grac lalka z poytwyka...nienakrecana chyba od tygodnia, nic na polce nie przesuwalam i nie porzadkowalam nawet gyby miala miec spozniony refleks i poruszyc sie akurat pare minut po 5 by wlaczyla sie muzyka. dlugo nie grala, pare 'taktow' i ucichla. to bylo najdziwniejsze chyba przezycie jakie mialam

mi się czasami farelka włacza i lampka :D ale to pewnie nie duchy tyko coś z prądem ;)

dwa dni po smierci mojej mamy telewizor sam sie wlaczyl...kminilam jak moglam...zeby to jakos wytlumaczyc nie ma opcji by wlaczyl sie automatyvcznie, przestudiwalam cal instrukcje obslugi, ale t jedna z wielu opowiesci..nie bede jednalk sie nimindzielic bo jestem dzis sama w domu i jak zaczne opowiadac to nie zasne

Gość de ja wuuu
na "N" jest program o duchach

hahaa :P no tak :D ja tam w sumie chyba wierze w duchy..byc moze dlatego, ze mialam juz pare dziwnych sytuacji. Nawet jeden pozostawil slad na zdjeciu...dosc wyrazny. Jak mi sie uda to wstawie ta fotke. a zjawiska paranormalne...hmm...ide w piatek na paranormal activiy2 :D zobaczymy jaki kit nam wkreci rezyser :D

najlepiej jak sie jedzie samochodem w lekkiej mgle przez las..... zgasisz na chwile swiatla..po chwili wlaczasz..i widzisz z dala stojącą malą dziewczynke w dlugiej sukience gdzies w oddali na jezdni.. sprobujcie, masakraaa :D

ja mam cos co chwile ..nie zasne teraz ..raz jak spalam to normalnie mnie cos obudzilo i z lozka sciagalo ;/ tragedia serio ......dmuchalo mi cos na leb..az stara krowa (nie zdradze wieku ale nie az taka stara ) poszlam spac do matki..ktora tak kur***chrapala ze sie musialam wrocic ...dalej mnie cos meczylo...az sie w koncu wkurzylam bo 6sta rano byla i powiedzialam ..wez spier********* :D i przestalo;)))) serio moja zlosc pomogla ;D :D :D

Pare miesiecy temu zmarla kolezanka mojej mamy, pare dni przed smiercia zmienila numer na nowy. Moja mama wyrzucila wiec stary z kontaktow i miala tylko ten nowy. Pare dni po smierci dostala wieczorem 2 smsy. Oba takie same...ze starego numeru kolezanki, ktory byl juz nieczynny. Pare dni pozniej przy zapalaniu swieczki (moja mama jest bardzo wierzaca) :P .. zapalila ja wlasnie dla tej kolezanki. ...z wosku pod ogniem zrobilo sie serduszko..

Ja nie mialam jeszcze zadnej sytuacji zwiazanej z duchami, ale nie zmienia to faktu, ze w nie wierze...

Gość nextt
ja widzialam ducha na Wawelu, powiedzial, ze Tuska nalezy spalic na stosie