Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys o zmroku sie przysnie

pomocy! sympatia

Polecane posty

Anna masz racje moze skupie sie na jednym, ktore najbardziej dotyczy mnie, o ktorym moge wiecej napisac i napisze, zobaczymy co wyjdzie

Gość co bys nie napisała
to może tak " cześć, zainteresował mnie Twój profil, wydajesz się być sympatycznym facetem. Chętnie bym Cie poznała i przy kawie podyskutowała na temat wartości które wyznajesz jak również pasji- kocham góry "

szara mysz nie uwiazali do kaloryfera ale jakos tak nie wychodzi nic ciekawego na zywo, hmm nie jestem brzydka bo faceci zwracaja na mnie uwage ale zazwyczaj ci zajeci :P nie mam szczescia wiec pomyslalam o necie, a sympatia najpopularniejsza jest

no to wydaje sie byc dobre. ok no to lece pisac :)

Gość co bys nie napisała
pochwal się co odpisał :)

Gość szara myszsz
nie chcialam byc zlosliwa,tylko po prostu dziwne czasy nastaly.Ja zawsze kogos poznalam w pracy lub przez znajomych itd.A teraz moje kolezanki siedza na tej sympatii,jedna poznala 3 nr.1-byl niesmialy,mimo ,ze po 30-stce to jakis ogolnie niedojrzaly nr.2-od 7 lat w separacji,nie wiadomo o co chodzi z trzecim nie pamietam,ale tez nie wyszlo.Piszesz,ze w realu poznajesz samych zajetych-na sympatii co drugi pisze ,ze wolny,a potem nie ma czasu itd i okazuje sie ,ze szukal laski na maly skok w bok.Wg mnie te portale sa lipna.Ale kazdy robi jak chce

Gość kghghggghgghgggh
A dajesz chłopcom kwiaty?

Gość co bys nie napisała
szara mysz ma niestety racje, dlatego napisałam już na początku ze tam źli ludzie są. Co drugi to zajęty (oczywiście największe ryzyko tego jest w przedziale wiekowym 25-35) Osobiście też wole iść do ludzi i poznać kogoś -ale z drugiej strony ten ktoś też moze siedziec na takim portalu i co gorsze- my o tym nie wiemy. I panicz taki na dwa frony działa - ała to wtedy boli

ok. napisałam:) jutro dam znac co odpisal (w ogole czy napisze?) Szara mysz no widzisz jakos mi nie wychodzi poznawanie w realu, z sympati juz spotkalam sie kiedys tam z 3 facetami, z 2 juz sie wiecej nie widzielismy, a 3 chcial sie spotykac ale udalo mi si ego wyszpiegowac i okazalo sie ze stosuje nlp po to zeby bzykac laski wiec sobie go darowalam... minelo troche czasu, ja sie zmienilam i pomyslalam ze teraz sie uda. i tej mysli sie trzymam:) a jak nie to juz mam kolejny pomysl na to jak kogos poznac a moze by tak oba polaczyc? :D zdaje sobie sprawe z ryzyka, wiem ze moga byc tez oszusci ale musze cos robic, dzialac bo chce kogos poznac.

Gość co bys nie napisała
i co tam autorko dzisiaj słychać? odpisał,inni się odezwali?

nie wiedziałam o co zapytać na początek więc nawiązałam do zdj ktore ma na profilu i do jednego ze słowek. nie pisałam o gorach bo mimo ze lubie gory to nie jestem tam za czesto wiec nie byloby moze ciekawej rozmowy o tym. dzisiaj odpisał:) inni tez pisza ale tylko on mi sie spodobał. no i teraz znow cos chce napisac fajnego, o cos zapytac no to ide cos pisac

kurka!! chyba wolę normalną rozmowę niż takie pisanie... nie mam tej lekkości pisania, nie wiem czy dobrze napisałam, czy nie stwierdzi ze jestem nudna. mam teraz watpliwosci i mysle, ze mogłam napisac cos innego, lepiej itd:( ehhh

:( i juz nie pisze do mnie:( ehhh czy ze mna jest co s nie tak :( ehh

Gość saaaammaaa mammaaaaaaaaaa
Po co tracic czas na sypmatii.Ja awsze podaje numer gg i odrazzu prechodzimy na rozmowe tam .,Ja ponalam tydzien temu faceta- po 1 dniu prespismy na gg, potem dalam mu numer telefonu.Codienie wieczorkiem do mnie dzowni.Mamy w planach nie dlugo spotkanie.

Gość Alehandro
posiedzisz tam jakiś czas to sama się wszystkiego dowiesz:)

czego sie dowiem?

Gość Alehandro
komu odpisywać komu nie i jak tam jest taka mała dziwna kultura, ale mówię o ludziach który są tam latami...

tylko ze ja nie wiem co pisac... jakos nie chce mi sie nikomu opowiadac za duzo o sobie a on sobie za dwa maile odejdzie, po mi to. ehhh a jak widze ze maile ze zwyklym slowem "czesc" to co ja mam z tym zrobic? odpisac czesc?? albo pisza do mnie ze jak chce cos wiedziec to mam zapytac, pytam a oni nie pytaja o nic... ciezko jakos jest mi kogos tam poznac:(

Gość minimalistyczna wielkość
a ja właśnie się umówiłam na piątek na randkę z facetem z sympatii :D ciekawe jak będzie:) ehhh :)