Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzicie tez to

Czemu kobiety lecą ''na takich wypicowanych '' facetow???

Polecane posty

Gość widzicie tez to

widzicie też to ? dla kobiety teraz jak facet ubierze się normalnie !! jest zwyklym burakiem .... :O jak czytam fora (akiekums chlopakow doradzali ubiór) - 9 na 10 chce faceta -z dlugimi wlosami ,albo pol dlugimi cholera wie o co dokladnie chodzi,pewnie takie na czolo i za uszy -jeansy polbuty , sweterki ,koszulki polo , torba na ramieniu , bo plecaki sa dla dresiarzy czyli wyglad zwyklego leszcza 😠 Naprawde Wam sie to podoba ?

Gość widzicie tez to
oo tego sie nie spodziewałem .. :) tamte rady czytałem na Wizazu.pl ...moze tutaj ludzie sa bardziej zyciowi :P

Gość bo takdurna babo prowokoatorze
:P

Gość widzicie tez to
dlaczego prowokatorze? chcialem tylko zapytac :O

Gość widzicie tez to
jem kupe :O

Gość widzicie tez to
wcale nie jem zboki :D

Gość widzicie tez to
no własnie o tym mowie :) moze to te baby na wizazu chca tylko takich ? :| koles normalnie wygladal ,a te mu doradzaja sweterki ,polowki , torby ... krotkie wlosy sa be, zel jest bee, tshirty sa bee ...

Gość tak chcemy takich mezczyzn
Nie żadnych przegiętych metroseksualnych (bo solarium, biżuteria inna niż obrączka i zegarek, żel na włosy - odpada). Ale też nie niechlujnego informatyka w jednej wyciągniętej bluzie, starej parze dzinsów i jakichś traperach.... Facet powinien być zadbany i dobrze ubrany - mi pasuje właśnie taki styl wpół luzacki, wpół elegancki - jakieś fajne koszulki, dużo marynarek, buty elegantsze niż zwykłe trapery w których można iść w góry (a naprawde sporo facetow chodzi w takich butach po miescie, dramat). I facet z plecakiem o ile skończył liceum i nie jest na wycieczce wygląda tragicznie. Najgorszy jest chyba typ cwaniaczka-studenta prawa czy młodego "byznesmena" - w gajerku i z plecakiem :D :D :D No błagam....

Gość czizzasss
tak chcemy takich mezczyzn -- ten twoj opis idealu to wlasnie dla mnie metroseksualizm. koszulki marynarki a fu

Gość hdmhdfdfdlddf
Ja wygladam przepięknie blondyn 180/80 opalony oczy niebieskie, lubię spacery ,podóze,kwiaty

Gość Katarina86
Nie. Mi sie podobaja dlugowlosi, nie noszacy dresow, w jeansach lub bojowkach i glanach

a poprosze o opis cwaniaczka-studenta prawa :P czy jak nosze garniak ( i mam wiecej niz 1 czarny bo to i na pogrzeb i na wesele ) i uzywam mydla oraz lubie "klasyczne" zapachy i mam do tego lysy leb i kilka blizn na gebie to jestem wypicowany czy burak? ps: szukam zbioru do jakiego przynaleze

Gusta są różne, byleby facet był zadbany. Co do włosów, mnie się krótkie wybitnie nie podobają...co to w ogóle jest? 2 cm włosów to nie żadna fryzura.

Gość ciekwska z lodzkiego
normalny - ja bym sie z Toba umowila :D strasznie mi sie podobaja lysi lub krotko obcieci faceci w garniturach :classic_cool:

Gość zarąbiasty
"normalny mazowsze a poprosze o opis cwaniaczka-studenta prawa czy jak nosze garniak ( i mam wiecej niz 1 czarny bo to i na pogrzeb i na wesele ) i uzywam mydla oraz lubie "klasyczne" zapachy i mam do tego lysy leb i kilka blizn na gebie to jestem wypicowany czy burak? ps: szukam zbioru do jakiego przynaleze" do zbioru porytych

Gość malolaty lecą na ŻEL :)

przyjmuje. moge przynalezec do zbioru porytych. lepsze to niz ..... nie, nie. inwektyw nie bedzie ;) jesli przekroczy sie pewnie "prog" dbania o siebie to facet naraza sie na smiesznosc. wg mnie tym progiem jest np. depilowanie nog ;) chociaz dla kazdego moze byc to cos innego

Gość hdmhdfdfdlddf
Js wyglądam pięknie . Paulo

Gość malolaty lecą na ŻEL :)
małolatry mozna wyrywac na zel na techno boja :D

Gość normaln men
takie metroseksualne ciotki stroją się tak tylko na imprezy i do centrum miasta. Na zwykłym osiedlu dostaliby w----dol od normalnych chłopaków. Chyba że mieszkają na zamkniętych osiedlach to mają jakiś tam spokój

Gość do normaln men
wypierdalajjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!

Długie włosy - odpadają kategorycznie. Łysy łeb - tym bardziej. Japonki - bleh :-O Solarium, żel, jakieś łańcuchy, bransolety czy sygnety - totalny kicz. "jeansy polbuty , sweterki ,koszulki polo , torba na ramieniu , bo plecaki sa dla dresiarzy" - to dla ciebie wypicowany facet? Bo jak dla mnie, to po prostu zadbany współczesny mężczyzna, wolę takiego, niż łysego w dresie czy chłopaczka w "adidaskach" i w sweterku rodem z PRL. Zgadzam się z "tak chcemy takich mezczyzn". A metro? To dla mnie mężczyzna wydepilowany, wysolariowany, w jakichś niemęskich ubraniach i używający więcej kremów niż ja ;-) - i to już jest przegięcie. Poza tym - ciekawe, gdzie ty mieszkasz autorze, że półbuty, polo i torby to dla ciebie "wypicowanie" :-O

Gość o bosszzee
ci z tych ''nowych osiedli'' to jakas masakra :D ja mieszkam obok takiego ... tam nie ma normalnych facetow . Nikogo w sumei ciekawego nie zauwazylam poza gnojami w rurkach i obcislych bluzeczkach :O

"Na zwykłym osiedlu dostaliby w----dol od normalnych chłopaków" - jeżeli drechy to dla ciebie "normalne chłopaki", gratuluję poziomu społecznego :-D

o bosszzee - wyobraź sobie, że my (w sensie mieszkańcy nowych osiedli) tak samo patrzymi na was, towarzystwo z bloków: "nikogo normalnego nie widzę, tylko same dresy, obdartusy i beznadziejnie ubrane kobiety". Pamiętaj - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość Fejszbok
jak patrzę czasem na dzisiejszą "bananową młodzież" to coraz cześciej widzę że "męczyźni" upodabniają się do swoich dziewczyn, koleżanek... A nie mowiąc już o "emo"... O zgrozo...

Gość hiszpanko amazonka
cóz... niedlugo mezczyzn nie bedzie a zostana same kobiety i geje :D Ja do metro facetow nic nie mam - nie zniose tylko jednego ( uzywania podkladow, szminek,kredek pod oczy , i ''damskiego'' sposobu chodzenia :o )

Gość wódz dzielnych małp
a ja nienawidzę męskiego sposobu chodzenia u kobiet to już od daaaaaawna jest powszechne, na skutek mody na noszenie ciężkich męskich butów a także ale w mniejszym stopniu obuwia sportowego na każdą okazję