Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jm.gma.

Jestem od roku sama i obsesyjnie mysle o seksie

Polecane posty

Brum, może to Ci się wydać absurdalne, ale im bardziej sprzątasz, tym większy powstaje bałagan. Odwieczne prawa natury tak mają. Termodynamika konkretnie.

Cichy - czasami jest tak termodynamicznie jak piszesz ale czasami trzeba chociaż spróbować nie zamiatać papierków po cukierków pod dywan. :)

Oczywiście czasami można zamieść te papierki, ale nie ma w tym krzty altruizmu - czysty, zwierzęcy egoizm.

Lubisz przyglądać się złotkom po czekoladzie leżącym na podłodze? Ja chyba w sumie też. :)

Tutaj nie chodzi o moje osobiste preferencje, tylko o śmierć wszechświata, a wtedy, to już po ptoku, nawiązując do tematu przewodniego.

Cichy - obiecuję, że nie dotknę już odkurzacza! NIGDY! Wybawco Ty mój! Jak ja się teraz odwdzięczę?

Gość aniela puknij się w głowę
całkowita sprawdzalność:D:D:D

Już druga osoba pisze mi dziś, że kłamię. Znaczy kozucha - kłamczucha ze mnie jest przeurocza.

No, to ike była pierwsza. :( Ale jeśli musisz Cichy to ja będę sobie myślała, że to Ty. :) (I nie pisz mi tu ike, że doniesiesz, gdzie trzeba. :D)

nie będę pisała tylko doniosę i już :P swoją drogą ty mały zdrajco płci żeńskiej nie dość , że stawiasz cichego ponad niewiernego MSa to jeszcze stawiasz go ponad ike!

Nie lubię piwa. Ale tak sobie przypominam, że Ms-owi to nie bardzo zależało, żeby być pierwszym.

O! Czyli podsumowując - ike była pierwsza, Cichy jest pierwszy a Ms-a chwilowo nie ma. :)

niii podsumowując- ike była, jest i będzie pierwsza cichy może być drugi ale wtedy piszę donos:P