Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jm.gma.

Jestem od roku sama i obsesyjnie mysle o seksie

Polecane posty

Jełsi chodzi o temat to dla mnie nie ma większego znaczenia jak brzmi. :) A Autorce chyba też nie bardzo zależy żeby trzymać się go kurczowo.

:)Brumcia, to była zwykła prowo ;) tak naprawdę to myślę,że dlatego nastąpiła nagła cisza, ponieważ wszyscy delektują się "Nagą prawdą o L.K." ;)

Ocenić czy była to prowokacja nie potrafię. Ale upierać się, że nie była nie będę.

Ba, Autorka powinna być wręcz wdzięczna, że się nieco się to myślenie na inne tory skierowało (choć były próby przemycenia ogonków)

Ocenić czy była to prowokacja nie potrafię. Ale upierać się, że nie była nie będę. Brum.....? :)wymiękłam

Nadziejo, ja jestem sobie w stanie wymyślić, że ktoś przez rok seksu nie uprawiał i mu od tego pod czaszką dymi. :D

brum moje bmi jest odwrotnie proporcjonalne do mojego iq i wprost proporcjonalne do iq nadziei jednym słowem jest niskie

A swojego iq nigdy chyba poważnie nie przebadałam. Chociaż domniemuję, że jest wyższe od bmi.

cichy raczej nie da się powiedzieć o mnie, że jestem przy sobie mam kolegę , który jest poborcą podatkowym i za chooja twój opis do niego nie pasuje

U mnie za oknem normalnie pada. :( Złota jesień podyfowała ku przeszłości.

hahah... już litery zjadam, miało być: jeśli ktoś wie, to pisze :D :Dczy już były trzy pożegnania?

Tak sobie kombinuję, że BMI to jest funkcja dwóch zmiennych i skoro ciężko coś z masą zrobić, to może jakoś tą długość zwiększyć, tym bardziej, że jest w kwadracie, więc efekt powinien być powalający.

nie przejmuj się brum nadzieja zaraz napisze, że specjalnie tak stwierdziła, żebyśmy nie dali jej odejść :)