Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

oj czeka mnie ciekawy dzień aż się boje:(

Polecane posty

ide dzis na dzien probny do nowej pracy i boje sie mam stresa:/ to sklep spozywczy,nie jest jakis duzy,raczej maly.Boje sie ze nie pamietam obslugi na kasie fiskalnej..poza tym nie znam kodow na produkty...jak to z tym jest??wczoraj bylam tam akurat na zakupach i byla jakas nowa dziewczyna i sama mnie obslugiwala dobrze jej poszlo ale skad w 1 dzien kody na te produkty znala??....

Gość koraljova
najważniejszy jest uśmiech

Gość bbbbbbbbbbbbib
Jak jesteś dziewicą to sie nie przejmuj.

też tak mysle:) juz kiedys pracowalam w spozywczaku,samodzielne stanowisko mialam,sama sie nauczylam na kasie i to bardzo szybko a kody z kartki spisywalam...a z czasem weszly mi w pamiec ale nie wiem jak tutaj ta praca bedzie wygladac.Niedawno pracowalam w odziezowce to wiedzialam ze trzeba do klienta podejsc i w ogole a w spozywce?

tak raczej darmowy....wiem tez jestem temu przeciwna...ale musze,bo zalezy mi na pracy,nie potrafie siedziec w domu:/

Bezprawie. Na pewno sobie poradzisz, a jak Cię nie przyjmą to nie bierz tego do siebie, bo to zwykłe wykorzystywanie. Takich osób "na próbę" mają mnóstwo, co oznacza, że zawsze znajdzie się jakaś darmowa siła robocza. Nigdy bym się nie zgodziła na darmowy dzień próbny. Te hieny wykorzystują właśnie to, że Ci zależy :( Jeśli chcą kogoś sprawdzić to przecież po to właśnie jest umowa na okres próbny. W jaki sposób można poznać pracownika przez jeden dzień? :O

dzieki za otuchę:) masz rację! Tez sie zastanawialam jak przez jeden dzien mam sie wykazac?jak zeby im sie spodobac? to chore... Przeciez wiadomo stres nerwy i nie wszystko bedze wychodzic tak jak trzeba...Ja zielonego pojecia nie mam jak one tam pracuja..Zebym tylko wiedziala w co i kiedy wlozyc rece zeby nie wyszlo ze nie chce mi sie robic....A jak z tymi kodami na produkty jest wiesz moze??...

Nie pracowałam w spożywczym, ale widziałam, że albo przy kasie, albo na produktach obok ceny są kody. Nikt nie będzie od Ciebie wymagał ich znajomości pierwszego dnia i na pewno wszystko Ci pokażą na początku. Dobrze byłoby, gdyby okazało się, że mają skaner kodów, ale wiem, że jeszcze nie wszędzie są. Nie stresuj się. Podejdź do tego jak do ciekawej formy spędzenia czasu i tyle :) Co ma być to będzie i nie ma się co stresować na zapas niepotrzebnie :)

kurcze wiesz tego skanera to nie mają napewno,wstukuja kody..ale na tych cenacj nie ma kodow wypisanych,wiem to bo czasem tam kupuje..W ogóle to tym bardziej dla mnie stresujace bo ja tutaj nikogo nie znam,mieszkam tu nie dlugo..