Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalalal1224

Prosze pomóżcie bo zaczynam bać się sexu

Polecane posty

Mam pewien problem i może mi tu ktoś pomoże albo chociaż podniesie na duchu. O roku czasu jestem z moim narzeczonym i dopiero teraz zaczęliśmy współżyć. W trakcie pierszego naszego zbliżenia odczułam straszny ból i zaczęłam krwawić. Poszłam do Gin która powiedziała, że to były strzępki błony i zostały przebite do końca (mój narzeczony ma większy członek od poprzedniego partnera). Pani Gin nie umiała mi odpowiedzieć czy jakieś resztki błony jeszcze zostły bo stwierdziła, że pochwa jest bardzo elastyczna. Mój problem jest taki że ja boję się teraz zbliżeń, mój narzeczony jest wojskowym wiec widujemy się raz na 2-3 miesiące i nie chciałabym aby znowu taka sytuacja się powtórzyła a poza tym po takim długim czasie bez sexu zawsze jest dyskomfort przy wejściu. Myślałam o zakupie wibratora aby trochę mieśnie rozruszać a przed samym współżyciem tez go użyć do gry wstępnej aby poszeżyć wejście do pochwy. Myslicie że to dobry pomysł? Czy wtedy bedzie mu łatwiej wejść i nie będę już krwawiła? I jeszcze jedno pytanie bo tak myślę, że skoro we mnie wszedł i przebił strzępek błony to gdyby coś tam miało jeszcze być to też by to naruszył już prawda? PROSZĘ o pomoc bo ja psychicznie nie wytrzymuję.

Gość hdmhdfdfdlddf
A jest twój partner obrzezany?

Gość Polak z mokotowa
jestes k u r w a zycze ci śmierci

Nie nie jest Pozatym myślałam o poważnych odpowiedziach a nie takie jak ta jedna powyżej Żałosny jesteś Polaku!!!!!!!!!!!!!

Kochana nie masz się czym przejmować ;) Wszystko będzie okej :D U mnie był podobny problem... Tyle, że nie krwawiłam ani nic, jednak członek mojego partnera (obecnego męża z resztą :P) Jest duży. Nie rób nic na siłę i myśl o tym tyle ;) Bo jak się będziesz stresować podczas zbliżenia i myśleć o bolu to będziesz się napinać podczas wejścia partnera i gwarantuję, że wtedy będzie bolało :) Ja sobie radziłam z tym problemem dłuższą grą wstępną ;) Działało :D

Gość Ta... Ehe ehe
Pomysł z wibratorem nie jest zły. Tylko nie przesadzaj z tą zabawką.

No właśnie wibratory nie są takie cudowne ^^ Ja dostałam w prezencie wibrator ^^ niby fajny bo miękki, żelowy, ale jednak jest mniej elastyczny niż penis :/ używałam go kiedyś podczas gry wstępnej i podrażnił mnie :/ wole jednak oryginał :D

Gość Ta... Ehe ehe
Tak, jednak nie masz takiego problemu co autorka. Dla komfortu psychicznego łatwiej się oswoić w samotności, przyzwyczaić a potem pełen relaks przy narzeczonym.

Bardzo Dziękuję wszystkim za odpowiedz :) Chyba kupię taki wibrator przed zbliżeniem tez go użyję wówczas wejście do pochwy będzie już bardziej rozszerzone i penis będzie mógł lepiej tam wejść :) Mam nadzieję ze to zadziała!!!! acha i żel też kupię nawilżenie musi być ;)

Gość orzyznaje, nie pojmuję
ty się nie podniecasz w trakcie czy coś? bo moim zdaniem wibrator nie potrzebny, jeśli kobieta dobrze nawilżona i podniecona