Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważnektoważnegdzie

Gdzie sexshop wroclaw.

Polecane posty

Gość nieważnektoważnegdzie

Witam wszystkich. Czy ktoś z wrocławia polecić mi może jakiś niedrogi sexshop w pobliżu centrum ? (grunwald, dworzec itp.)Z tego co sam zaobserwowałem to jest ogromna rozbieżność cenowa między różnymi sex shopami (ten sam produkt nawet 20-30zł różnicy cenowej). Szukam czegoś taniego i z dużym wyborem.

Gość mkiuyt
Najtaniej jest u Mariana Paździocha.

Gość alinamalina1
W ostatnim czasie byłam organizatorką trzech wieczorów panieńskich, i chcąc niechcąć ;) przeszłam wszystkie sex shopy we wro (chyba). ktoś polecił na kołłątaja i to chyba jakiś żart-sklep obleśny, śmierdzący papierosami, sprzedaje wstrętny i niemiły facet a do tego towaru jak kot napłakał, w nasypie kolejowym przy bogusławskiego są 4 sex shopy, dwa zasługują na pochwałę 1. na końcu nasypu wejście od nowego placu zielińskiego, chyba diabełek różowy w szyldzie-super obsługa i baaardzo dużo towaru, 2. koło arkad, dużo towaru jednak tutaj obsługa (starsze panie) niezbyt przyjemna. a i jeszcze jeden sex shop na krupniczej tutaj też dużo towaru ale ceny z kosmosu, obsługa miła.

Gość marzyciiel6789
Hej. Polecam Bardzo fajny sklep i miła obsługa z Wrocławia http://eviltoys.pl/ :)

Gość zocha787
Najlepszy sex shop jest vis a vis pasażu zielińskiego, w nasypie kolejowym, czarny szyld. Obsługa jest bardzo profesjonalna, zawsze uśmiechnięta i masa towaru. Mój ulubiony.

Gość Jarek

Gdzie są dostępne lubrykanty marki GO Sense? http://gosense.pl