Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamionek

niesamowite!! szok, która tak miała?? :)

Polecane posty

Paulo dziekuje Ci bardzo za informacje, a powiedz mi, mnie wyszly oby dwa testy negatywne, jakbym teraz zrobila ciekawe czy wyjdzie pozytywny? Zastanawiam sie dlaczego, zapomnialam spytac lekarza...

prawdopodobnie było za małe stężenie hormonu hcg w Twoim moczu (robiłaś po nocy?), teraz pewnie wyszedłby już negatywny. Ja jak robiłam za pierwszym razem to była ledwie widoczna kreska, taka totalnie blada a za tydzień jak powtórzyłam to już gruba czerwona wyraźna krecha.

prawdopodobnie było za małe stężenie hormonu hcg w Twoim moczu (robiłaś po nocy?), teraz pewnie wyszedłby już negatywny. Ja jak robiłam za pierwszym razem to była ledwie widoczna kreska, taka totalnie blada a za tydzień jak powtórzyłam to już gruba czerwona wyraźna krecha.

wlasnie w dniu spodziewanej @ robilam rano byl negatywny pozniej niecale 2tyg po zrobilam popoludniu tez negatywny

kamionek a kiedy robiłas te testy?,bo chodziaz negatyne mozna sie tymi wirusami zarazic w kazdej chwili,nie martw sie na zapas spytaj lekarza ja w obecnej ciazy rozbiłam je 2 x z tego wzgledu ze miałam stycznosc z chorą ktora ma swieze zakazenie i przez to poroniła w 3 tygodniu ciązy:( u mnie na szczescie wyszły negat.a robiłas hcg?wynik jest normalny? lekarz nie mowił Ci ze choc ciaza jest to, wynik jest zbyt niski?

Gość a oglądałyście taki program
" Ciąża z zaskoczenia "? kobiety idą do lekarza bo źle się czują i lądują na porodówce,zaskoczone tym że są w ciąży

tam przy 6/7 tyg pisze minimalne i maxymalne no i ten wynik bedziesz miała obok ale na Twoim miejscu bym sie nie martwiła:) bo to juz jest 6 tydz:) bedzie dobrze buziaki:*niedługo usłyszysz bicie serduszka Twojego maluszka

Paulo jeszcze raz wielkie dzieki ;* mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) pozdrawiam cieplutko :)

Gość na Pomorzu to
"oglądałyście taki program - "Ciąża z zaskoczenia "? kobiety idą do lekarza bo źle się czują i lądują na porodówce,zaskoczone tym że są w ciąży" ale to tylko w Stanach jest możliwe :D

Gość a oglądałyście taki program
a to w Stanach są inne kobiety?:D

Gość pti
okres w ciazy mozna miec do 4 miesiaca tak jak to moja mama miała a teraz mam 9 letniego braciszka ...cuda sie zdazaja

Gość oliskaaa
Kobieto,stracisz dziecko! Idz do innego lekarza!