Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinakakakss

bolli mnie w płucach przy oddychaniu - pomocy

Polecane posty

Gość karolinakakakss

dziewczyny od kilku dni boli mnie w płucahc przy oddychaniu. tak jakby mnie ktos kilka dni temu mocno scisnal i teraz boli. boli mnie na wysokosci mostka. nie wiem co to moze byc. troche sie boje. w googlach nic konkretnego nie pisza. do lekarza ide dopiero we wtorek.

Może być zapalenie oskrzeli, jesli masz kaszel, ale też ból może być od serca.

Gość blablablaaaaa
to na bank psychosomatyczne zapalenie opłucnej z przerzutami do wezlow chlonnych i ukladu nerwowego..tego sie nie da wyleczyc

Gość zapalenie oskrzeli tak się
objawia. Idz do lekarza, bo samo nie przejdzie

Gość karolinakakakss
ale ja nie mam kaszlu, nie mam temperatury i normalnie jak sobie kaszlne na siłe nic mnie nie boli. tylko przy oddychaniu. kurcze wiem ze jestem troche panikara ale się boje ;/

Gość karolinakakakss
zapalenie oskrzeli w neci episze ze sie objawia kaszlem z wydzilina a ja nie kaszle.

Gość gela_a
Nie martw sie idz do lekarza to moze byc cos od serca moze masz niedobór jakis witamin albo magnezu zelaza bo tez kiedys miałam podobnie lekarz mi przepisał jakies witaminy i przeszło

Gość karolinakakakss
kurcze chciałabym by to był "zwykly niedobor witamin" moze dzis po pracy przejde sie do najblizszej przychodni ale powiem wam ze sie boje. no dobra przynam sie ze popalam, wiec moze to przez to? wiem z ena pewno to nie pomaga,, no ale zeby tak od razu?

Gość a palisz?
bo aj pale i juz mnie kilka lat tak boli🖐️

Gość karolinakakakss
serio? ale tak mocno? mnie nigdy tak nie bolało ze nie moge wziac głebszego oddechu az.

Gość mn88
Ja taki ból mam od zwyrodnienia kręgosłupa w odcinku piersiowym (wysunięty dysk). Jak mnie pierwszy raz złapało myślałam że mam zawał, weź coś przeciwbólowego, jak przyniesie ulgę to raczej od kręgosłupa.

Gość a palisz?
tak, boli mnie mocno, czasem az mam zamiar pojechac na pogotowie a czasem biore krople na serce i po jakims czasie bol ustaje

Gość karolinakakakss
krople na serce? ale ja mam dopiero 27 lat. a moze i az? no nic mamnadzieje ze minie. jak nie udam sie do lekrza.

Gość a palisz?
ak, krople na serce a ja mam 23 lata;)

Gość czy nie masz
problemów z kręgosłupem?

Gość zainwestój w maść
rozgrzewającą powinno pomóc.

Gość karolinakakakss
w sumie nie wiem czy mam czy nie problemy z kregosłupem. troche od pól roku boli mnie pod lewym kolanem ale nigdy to z niczym nie łaczyłam. no ale tak nagle by mi sie to stało?

To nie musi byc nic powaznego. Tez tak mialam jakis czas temu, odczuwalam dyskomfort przy oddychaniu i potworne klucie w okolicach mostka. Okazalo sie, ze to nerwobole i niedobor witamin ;)

Gość karolinakakakss
oo mam nadzieje ze u mnie bedzie opdobnie, tzn nerwobole to tez w miare powazne ale nie tam jak zapalenie płuc czy rak. chociaz ostat5nio moze wiecej sie stresuje ale to ostatnio to trwa pól roku.

U mnie tez bylo podobnie ;) tzn. sporo stresu i tez zwlekalam z pojsciem do lekarza. Ale Tobie radze pojsc, niby nie jest to nic powaznego, ale lepiej nie ryzykowac, w koncu zdrowie ma sie jedno. Polecam kupic witaminki i magnez przede wszystkim ;)

Gość karolinakakakss
oki w takim razie nie bede panikowac i pójde do lekarza w tarminie jaki mam wyznaczony czyli we wtorek. a teraz kupie sobie witaminki,. mam nadzieje ze to nic powaznego. chociaz mnie boli za kazdym razem jak głebiej odetchne nie ze co godzine czy cuś, za kazdym razem.

Gość godziny nad ranem
prawdopodobnie neuralgia :) moze ostro bolec ale przezyjesz :)

Gość gość
To pewnie rak

Gość gusia1755
rzuc palenie

Gość gość
Jeśli palisz to masz diagnoze, jeśli nie mogą być tego różne przyczyny, np nerwica, której objawy są naprawde przeróżne przy czym taki objaw wpisuje się w nerwice doskonale. Moja rada, jeśli nie przejdzie do poniedziałku, idz do internisty, być może zleci badania lub da Ci skierowanie do pulmunologa. Tak czy inaczej nie czekaj dłużej bo być może to coś poważniejszego, pij dużo wody mineralnej, może kup w aptece jakiś lek przeciw alergii, bo przy tym także są podobne objawy, może to zalążki astmy, nie wiem i sądze że bez lekarza się nie obejdzie.

Gość gość
Kurcze teraz tak patrze, że to z 2010:-D