Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuciłem dziewczyne z domu

Wkurwiła mnie idiotka!!

Polecane posty

Gość wyrzuciłem dziewczyne z domu

Powiedziała mi że jest zwolenniczką in vitro i aborcji. Wyrzuciłem ją za drzwi i krzyczałem że kurestwa w swoim domu nie potrzebuje. Tylko skurwysyny korzystają z tej metody, prawdziwy człowiek naturalnie stworzy potomka albo zaadoptuje inną sierote :)

Gość karolinakakakss
marne prowo:)

Gość napisz wprost że
jesteś przeciwnikiem aborcji i in vitro,a nie taką historyjkę napisałeś/aś

Gość nieprawda*
dobrze zrobiłeś. kto wie, być może uratowałeś swoje przyszłe dziecko przed śmiercią z rąk tej idiotki :classic_cool: prawdziwy mężczyzna i prawdziwa kobieta jak już nie mogą mieć dziecka to sami zapłacą za in vitro i nie będą z krokodylimi łzami do polityków gnać :classic_cool:

Gość pewnie to jakis
ksiadz napisal. ponad 50% spoleczenstwa jest za ta metoda. a taki katolicki kraj, to chyba kosciol poniosl porazke. kazdy jest madry jak ma swoje dzieci , ciekawe jakby sie staral kilka lat i nie mogl i to bylaby jedyna szansa !

Gość nieprawda*
"ponad 50% spoleczenstwa jest za ta metoda" bo nie wiedzą na czym polega. w większości uważają że to wstrzyknięcie plemnika do komórki jajowej i tyle. "ciekawe jakby sie staral kilka lat i nie mogl i to bylaby jedyna szansa !" to by sam za to zapłacił, ew. wyjechał za granicę gdzie to jest legalne i tam to zrobił :o i nie płakał że to drogie i trzeba dofinansowania z budżetu państwa ja teraz, kurwa paranoja z tym :o

Brawo!! Tak powinien reagować mężczyzna. Powinno być takich jak najwięcej. Może by się trochę opanowały jebane zwolenniczki aborcji. Morderczynie a nie kobiety!

Gość grunt to dobry plan
jak byś mi powiedział matole,że jesteś przeciwko aborcji,to bym ci jaja skopała

Gość Joanna Krupa mowi jak mowi
ja jestem za in vitro i za aborcja :P i nie mam takiego durnego faceta w domu jakim jestes ty

Gość spytaj stara swoja
ile plodow wyskrobala, bo mozesz sie zdiwic i ja tez wypierdolisz frajerze? Chuj cie to obchodzi jak jestes pedalem, zal dupsko cisnie?

Gość buhhahahahahahaha
kolejny wczuwajacy sie frustrat kurwa 🖐️ na chuj sie interesujesz jak pizdy nie masz?

Gość zapomniales dodac
ze twoj stary jest z in vitro a ruchal cie od malego, wiec teraz nienawidzisz tego.

Dla mnie podstawą doboru partnerki będzie stosunek do aborcji. In vitro mogę jeszcze przeboleć, ale jeśli ona będzie piękna, mądra i bogata, a będzie za aborcją, to podziękuję jej (aborcja oczywiście nieuzasadniona - na zasadzie "bo mi się jebać chciało").