Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziennikarstwoooo

Co sadzicie o studiach dziennikarskich??

Polecane posty

Gość dziennikarstwoooo

Zalezy mi na tym. Zastanawiam sie nad studiami dziennikarskimi, w tym roku mam mature ale wiekszosc osob twierdzi ze zeby zostac dziennikarzem lepiej jest skonczyc jakis inny kierunek?

Gość hfhfdhdf
dziennikarzy jest na rynku aż za dużo, nie licz, że bez znajomości się przebijesz na coś poza blogiem, który aktualnie prowadzisz (bo prowadzisz, nie?)

To prawda-aby byc dziennikarzem wcale nie sa potrzebne studia dziennikarskie. Moze dobrze pisac bez nich.

Gość kjsdhf
inny kierunek da ci wiekszą wiedzę. po samym dziennikarstwie możesz pisać artykuliki np. o otwarcu świeta lasu w obornikach dolnych...

Gość dziennikarstwoooo
To jaki inny kierunek wybrac? Chodzi mi o prywatna uczelnie bo znajac zycie na panstwowe bym sie nie dostala. W tym roku jestem w ostatniej klasie technikum. Myslalam o aktorstwie albo rezyserii ale pech chcial ze nie ma tego typu prywatnych studiow, wiec mysle o politologii lub kulturoznawstwie? czy to dobry wstep dziennikarski?

Gość hfhfdhdf
tzn. chcesz studiować tylko dla papierka? bo porządne prywatne uczelnie tym bardziej by cię nie przyjęły. po tym mało kto będzie cię chciał zatrudnić, bez znajomości się nie obejdzie 🖐️

ja myślę, że jak chce studiować bo to lubi, to świetny kierunek - jak się ma w sobie pasję, to należy ją rozwijać, wtedy efekty na pewno przyjdą :)

Gość qqqqqqqqqqqqqq1111111111
Najlepiej daruj sobie studia dziennikarskie/ kulturoznawcze/politologiczne/inne humanistyczne :O Idź na politechnikę, ewentualnie jak nie umiesz fizyki, ale coś tam rozumiesz z matmy, to wybierz się na uczelnię ekonomiczną.

Gość a co jak ona jest humanistką??