Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagrana na kompakt

jak go przeprosic ??

Polecane posty

Gość nagrana na kompakt

moj chlopak mi narysowal rysunek na studia bo ja jestem kompl,etnym beztalenciem. zadzownil niedawno ze juz jest i zebym przyszla wiec poszlam i jak to zoabczylam to nie moglam sie powstrzymac od smiechu, ale nie wybuchnelm nim ani nic po prostu sie usmiechnelam i powiedzialam dziekuje kochanie i dalam buziaka ale w srodku umieralam on widzial,ze nie moge sie powtrzymac i wpadl w szal zaczal krzyczec ze jestem swinia, wiem ze chamsko sie zachowalam bo on poswiecal na to swoj czas chcial pomoc a ja tak zrobilam...ale czy nie przesadzil?chce go jakos fajnie przeprosic macie jakis pomysl ?

Gość niezalogowana furgonetka
nie przepraszaj, pwoioedz ze dziekujesz ze Ci pomógł i ze włożył w to tyle pracy ,a le po prostu rusynek Cie rozbawił...

Gość nagrana na kompakt
no co Ty nie dam rysunku bo wy tez bedziecie z niego fazowac nie moge mu tego zrobic :D

Też jestem bardzo ciekawa, co to za rysunek;p Może chociaż zdradzisz co na nim było, w jakim celu był rysowany itd? ;) A co do przeprosin - po prostu - powiedz mu, że nie wiesz czemu tak się zachowałaś. Sądzę, że ma prawo do tego, żeby się poboczyć - mi na jego miejscy na pewno byłoby przykro.

Gość daaaaaaadaaaa
dawaj mloda, wrzucaj! :D