Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pomoze zaa ngielskim

Pomoże mi ktoś z angielskim?? :( prosze. tylko 6 pytan - pytania bezposrednie

Polecane posty

1, Does he come here regularly? Can you tell me ... . How old are you? I wonder if you could tell me ... What do you do for a living? I would like to ask you ... How long have you been studying English? I would like to know ... i z innej beczki : ************** is generally regarded as undesirable when it comes to trade and goes against free trade. (o jakie slowo chodzi?)

no prosze ;( nikt nie zna ang?

Gość hasda
1, Does he come here regularly? Can you tell me if he comes here regularly? . How old are you? I wonder if you could tell me ... how old you are. What do you do for a living? I would like to ask you ...what you;re doing for a living. How long have you been studying English? I would like to know how long you've been studying english. i z innej beczki : ************** is generally regarded as undesirable when it comes to trade and goes against free trade. A to nie wiem:)

Gość hasda
I would like to ask you what you do for a living. Tak bedzie:)

o dziękuję ślicznie ;* 🌼 no mam problem z jednym glupim zdaniem bo nie wiem co po polsku miało by tam byc : ********* jest powszechnie uznawana za niepożądaną, jeśli chodzi o handel i jest sprzeczny z wolnym handlu. wpisalam inflacja...nie wiem moze globalizacja albo protekcjonizm?

Gość hasda
Chyba protekcjonizm... najbardziej mi pasuje.

Gość hasda bzdury mowi
nie bedzie tak jak mówi bo nie ma posiłkowych (auxiliares) How long have you been studying English? I would like to know how long you've been studying english. a w pierwszym bedzie i wonder if you could tell me how old are you

Gość hasda
Sama bzdury gadasz. Ma byc how old you are.