Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitch

Ból za mostkiem

Polecane posty

Gość Mitch

Ból za mostkiem Hej, wyjechalem jakis czas temu do Luksemburga i po ok miesiacu zaczalem czuc jakby duszenie, sciskanie, pieczenie za mostkiem w okolicy oskrzeli. Pale gora 3 fajki dziennie. Ostatnio postanowilem olac palenie i bol pieczenie sie nasililo, a gdy wyjde na dwór jak jest zimno to lapie mnie kaszel. Co to moze byc? Moze to tutejsze wilgotne powietrze? Moze przez fajki? Prosze o powazne odp poniewaz póki co nie moge tu odwiedzic lekarza, a strasznie sie boje co to moze byc. Z gory dziekuje

Gość e-cinka
moze byc cos z serduchem,niekoniecznie od arzu strasznie zle no ale..bez badan sie nie dowiesz...moze to nerwicowe-ja tak miewam z nerwow.....a kaszel,hmmm moze niedoleczona infekcja ,cos z plucami.....

Gość Mitch
dziekuje Pani za odpowiedz. Mozliwe, ale mi.sie.to utrzymuje ok 3 tyg.

Gość e-cinka
wiesz(jaka ja tam Pani :P ) kazda z tych dolegliwosci co pisalam tak szybko nie mija....a ile masz lat? acha jeszcze zgaga daje mylne poczucie jakby to serce bylo ...i tez wywoluje kaszel.......oraz boli jakby mostek

Gość Mitch
20 lat. Zgaga odpada, to nie to.

Gość e-cinka
no to jedno wykluczone :D...wiesz moze to stany nerwowe,tak czesto teraz dopada mlodych ludzi,moze masz duzo stresow? napewno mozna pobrac cos ziolowego na wyciszenie jesli to emocje i mangez z wit.B-to pierwiastek zycia na stresy ,dobry na serce i wogole..... a przy okazji zrob podstawowe badania

Gość słuchaj to nie są zarty
refluks[albo cos z ukladem trawiennym ] albo serducho i to nie sa zarty,idz jak najszybciej do lekarza i zrob badania

Gość Mitch
no te dziwne zachowania zaczely sie po sporej dawce stresu. A moze to rak? :/

Gość Mitch
no te dziwne zachowania zaczely sie po sporej dawce stresu. A moze to rak? :/

Gość e-cinka
jaki tam rak...mialbys szereg niepokojacych objawow...widzisz ze to moze byc stresowe skoro wlasnie po takim czyms sie pojawilo,wiesz organizm pozniej musi swoje odreagowac wlasnie w takiej postaci -dolegliwosci somatycznych-dotyczy to osob nadwrazliwych,po innych rozne stresy splywaja jak po kaczce a innym nie......nie wpadaj w panike ze to cos strasznego ,poprostu zrob abdania jak tylko bedzie okazja,koniecznie ekg.....

Gość Mitch
dziekuje bardzo. Uspokoilas mnie. Miłego wieczoru Ci.życzę. pozdrawiam

Gość e-cinka
milego! :D.... polecam sie na przyszlosc! :D